×

Aankomende studenten

http://plaetjes.csrdelft.nl/contact/aankomendestudenten.jpg

Meelopen

Speciaal voor aankomende studenten is er de mogelijkheid om een dagje mee te lopen met een C.S.R.-student die jouw toekomstige studie volgt, aan de TUDelft, Hogeschool INHOLLAND of de Haagse Hogeschool (THRijswijk). Na deze dag kan je natuurlijk mee naar een C.S.R.-maaltijd en borrel.

Sfeerproeven

Weet je al genoeg over jouw toekomstige studie en ben je alleen geïnteresseerd in C.S.R: kom langs in de OWee, om de sfeer te proeven of om je in te schrijven. Natuurlijk ben je altijd welkom op een C.S.R.-maaltijd of borrel.

Interesse

Spreekt dit jou aan? Via het interesseformulier kun jij contact met ons opnemen, zodat wij deze dag voor jou kunnen organiseren. Ook als je op de hoogte gehouden wilt worden van de OWee en C.S.R. Als je niet geïnteresseerd bent in de OWee, maar wel in C.S.R. kun je ook dit formulier invullen.

Vragen

Heb je vragen? Lees dan de veelgestelde vragen even door. Zit jouw vraag er niet bij? Dan kan je ook het interesseformulier invullen of naar de OWeeCie mailen.

Als je lid wilt worden is het belangrijk te weten dat je 26 augustus tot 1 september vrij moet houden voor het novitiaat. Vragen daarover kun je mailen naar de NovCie
×

Tekst opmaken

U kunt uw berichten opmaken met een simpel opmaaktaaltje wat ubb genoemd wordt. Het lijkt wat op html, maar dan met vierkante haken:

Elementen invoegen

In de beperking toont zich de meester!
meer info...