Foto vereniging

C.S.R. Delft

De Civitas Studiosorum Reformatorum is een bruisende, actieve, christelijke studentenvereniging in Delft, rijk aan tradities die zijn ontstaan in haar 56-jarig bestaan. Het is een breed gezelschap van zo'n 270 leden met een zeer gevarieerde (kerkelijke) achtergrond, maar met een duidelijke eenheid door het christelijk geloof. C.S.R. is de plek waar al tientallen jaren studenten goede vrienden van elkaar worden, op intellectueel en geestelijk gebied groeien en goede studentengrappen uithalen.

Lees meer over C.S.R.

C.S.R. in de OWee

Ter aanvang van elk studiejaar wordt er een OntvangstWeek georganiseerd, ofwel de OWee. Dit jaar duurt de OWee van 19 t/m 23 augustus met op zondag 19 augustus de officiële opening. Tijdens deze week is er de uitgelezen kans om kennis te maken met de universiteit en hogescholen, studieverenigingen, studentenverenigingen, sport- en cultuurcentrum, kerken en nog veel meer! Al deze groepen en dus ook C.S.R. zullen zichzelf tijdens deze week op verschillende momenten en manieren presenteren.

Interesse/vragen

Uiteraard ben je welkom om tijdens de OWee langs te komen op onze sociëteit Confide aan de Oude Delft 9. Ook is het mogelijk om dan in een C.S.R. huis te overnachten. Dit kun je aangeven tijdens het aanmelden voor de OWee op owee.nl. Buiten de OWee om is het eveneens mogelijk om bij C.S.R. langs te komen. Klik hieronder voor de mogelijkheden of voor het opvragen van een informatiepakket.

Vul interesseformulier in

Wil je lid worden? Zorg ervoor dat je de week van 27 augustus t/m 2 september vrij houdt voor de novitiaatsweek.

Meer informatie over lid worden