Wat is C.S.R. ?

C.S.R. is een vereniging met ruim 270 enthousiaste leden en meer dan 450 betrokken oudleden. Het merendeel van de leden doet een technische studie aan de TU of HBO in Delft en omstreken. De meeste leden gaan na hun studie werken in het bedrijfsleven of voor een christelijke organisatie in binnen- of buitenland.

C.S.R. is aangesloten bij IFES, International Fellowship of Evangelical Students. Dit is een wereldwijd netwerk van meer dan 300.000 christelijke studenten en stafwerkers in ruim 150 landen. IFES-Nederland is de Nederlandse tak van IFES en bevat meer dan 40 verenigingen in alle grote steden van Nederland. Binnen IFES-verband worden regelmatig conferenties bezocht en is er veel contact tussen de verschillende verenigingen.

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

C.S.R. biedt u als sponsor toegang tot dit netwerk van studenten. U kunt middels advertenties uw bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Natuurlijk is het altijd mogelijk om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen, neem hiervoor vrijblijvend contact op met de .