Wat is C.S.R. ?

C.S.R. is een vereniging met ruim 270 enthousiaste leden en meer dan 450 betrokken oudleden. Het merendeel van de leden doet een technische studie aan de TU of HBO in Delft en omstreken. De meeste leden gaan na hun studie werken in het bedrijfsleven of voor een christelijke organisatie in binnen- of buitenland.

C.S.R. is aangesloten bij IFES, International Fellowship of Evangelical Students. Dit is een wereldwijd netwerk van meer dan 300.000 christelijke studenten en stafwerkers in ruim 150 landen. IFES-Nederland is de Nederlandse tak van IFES en bevat meer dan 40 verenigingen in alle grote steden van Nederland. Binnen IFES-verband worden regelmatig conferenties bezocht en is er veel contact tussen de verschillende verenigingen.

Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

C.S.R. biedt u als sponsor toegang tot dit netwerk van studenten. U kunt middels advertenties uw bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Natuurlijk is het altijd mogelijk om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen, neem hiervoor vrijblijvend contact op met de .


MogelijkhedenOWee

De OWee is de ontvangstweek voor alle eerstejaars in Delft. Tijdens deze week pakken we als vereniging groots uit om nieuwe leden te werven. Gedurende deze week zijn er veel mogelijkheden tot sponsoring, die des te aantrekkelijker zijn omdat er tijdens de Owee een grote aanloop van eerstejaars is. Voor verdere informatie zie de flyer.

De website

C.S.R. heeft een eigen website (www.csrdelft.nl), en deze wordt druk bezocht. Hier kan worden geadverteerd d.m.v. een banner of een (aanklikbare) link.

Het verenigingsblad

Het officiële verenigingsblad heet de Areopagus. Deze verschijnt vijf maal per jaar, en wordt onder de leden en geinteresseerde ouders verspreid. Ook hier kunt u uw advertenties in plaatsen.

Wekelijkse mailing

Elke week op woensdagavond ontvangen alle leden een mailing (de zgn. Courant) waarin de activiteiten voor de komende weken beschreven staan. Hier kunt u een banner laten zetten.

Het oud-ledenblad

Dit blad (Contactueel) wordt onder alle oud-leden verspreid. Zeker op het moment dat u deskundig en betrokken personeel zoekt met een goede motivatie is een advertentie hierin een goed idee, dat tot veel positieve reacties kan leiden.

Posters

Door het jaar heen worden verschillende posters gemaakt, om allerlei activiteiten binnen de vereniging te promoten. Deze posters hangen op Confide en in de verenigingshuizen. Ook hier is plaats voor uw advertenties.

Direct mail

Via direct mail kunt u een mail laten sturen naar een doelgroep die voor u interessant is. U geeft aan welke doelgroep u wilt benaderen en wij sturen een mail naar de desbetreffende personen.


De advertentieformaten:


WebsiteBanner op FrontPage1 jaar
Banner dieper in de site1 jaar
VerenigingsbladA5 formaat advertentie in het verenigingsblad (zwart-wit)1 jaar
A5 formaat advertentie op omslag (full- colour)1 jaar
A5 formaat advertentie op bewaarband (full-colour) Jaarlijks
Wekelijkse mailingAdvertentie in wekelijkse mailing1 jaar
Advertentie in wekelijkse mailing½ jaar
Advertentie in wekelijkse mailingkwartaal
Advertentie in wekelijkse mailingeenmalig
Oud-ledenbladA5 formaat advertentie in de contactueel (zwart-wit)1 jaar
PostersAdvertentie op verenigingsposters1 jaar
Eigen poster in de sociëteit1 jaar
DirectmailDirectmailPer mail