×

C.S.R. in de OWee


Interesseborrel 25 juni


Op deze avond krijg je de mogelijkheid om alvast een kijkje te nemen bij C.S.R. Een mooie gelegenheid om wat leden te spreken en de sfeer te proeven! De borrel begint om 20:30 op onze Sociëteit. Als je facebook hebt mag je alvast laten weten dat je komt: evenementenpagina..

OWee

Ter aanvang van elk studiejaar wordt er een OntvangstWeek georganiseerd, ofwel de OWee. Dit jaar duurt de OWee van 17 t/m 20 augustus met op zondag 16 augustus de onofficiële opening. Tijdens deze week is er de uitgelezen kans om kennis te maken met de universiteit en hogescholen, studieverenigingen, studentenverenigingen, sport- en cultuurcentrum, kerken en nog veel meer! Al deze groepen en dus ook C.S.R. zullen zichzelf tijdens deze week op verschillende momenten en manieren presenteren.

Facebook pagina

C.S.R. is voor en tijdens de OWee ook te volgen op Facebook. Op de pagina wordt je op de hoogte gehouden van wat er tijdens de OWee gebeurt, en te doen is, hier kan je ons liken!

C.S.R. Delft

Als studentenvereniging laat C.S.R. deze kans zeker niet voorbij gaan om haarzelf open te stellen en te laten zien aan iedereen die daar interesse in heeft. Je bent dus van harte welkom om tijdens deze week op ieder gewenst moment langs te komen en zelf te zien wat en wie C.S.R. is!

Wat is er te doen?

Om een goed beeld van C.S.R. neer te zetten, zullen tijdens deze week veel verschillende activiteiten plaatsvinden die de vereniging representeren. Er wordt momenteel een uitgebreid programma samengesteld dat, naast het laten zien van verenigingsactiviteiten, ook een feestelijk geheel vormt als goed begin van het jaar.Interesse?

Uiteraard ben je welkom om tijdens de OWee langs te komen op onze sociëteit Confide aan de Oude Delft 9. Ook is het mogelijk om dan in een C.S.R. huis te overnachten. Dit kun je aangeven tijdens het aanmelden voor de OWee op owee.nl.

Buiten de OWee om is het eveneens mogelijk om bij C.S.R. langs te komen. Klik hier voor de mogelijkheden of voor het opvragen van een informatiepakket.

Vragen

Heb je vragen? Lees dan de veelgestelde vragen even door. We hebben ook een pagina over kamers. Is je vraag onbeantwoord? Dan kun je het interesseformulier invullen of naar de mailen.

Locatie