Onderverenigingen

Sneeuwprêt

Jaarlijks organiseert de ondervereniging Sneeuwprêt een ontzettend mooie wintersportreis! Voor zowel leden als andere studenten de manier om heerlijk in de sneeuw te genieten van het skiën, boarden en elkaar! Door de gemengde samenstelling van skiërs, boarders, diehards en feuten vindt iedereen wel maatjes om mooie tochten mee te maken. Ook de welverdiende aprés-ski is een onderdeel dat we niet vergeten na een dag op de latten. De skireis is elk jaar in de TU-vakantie: begin februari na de tentamens. De perfecte manier om bij te komen dus!

Ampel

Ampel is de voetbalondervereniging van C.S.R. Er zijn teams op verschillende niveaus. Het ene team is goed in scoren tijdens de wedstrijd en het andere tijdens de derde helft. Volgend jaar meespelen? Mail ampel

Beaufort

Wat is er beter dan de wind in je haren en spatwater op je snoet? Bij Beaufort weten wij het wel! Voor zeilen, gezelligheid en avonturen op het water, is Beaufort dé ondervereniging. Vier keer per jaar gaan we met een gevarieerde groep het water op, met als hoogtepunt de ZomerZeilZwerfWeek. Tijdens deze ‘Triple-ZW’ zeilen we door heel Friesland en slapen we op valken. Of je nou wil zonnen op het dek of wil (leren) schipperen, bij Beaufort ben je welkom.

Frame

Welzalig de man die niet wandelt (psalm 1:1a). Onder dat motto wordt er met een actieve groep van enthousiaste fietsers afgesproken om rondjes te rijden. Deze rondjes verschillen sterk van karakter. Zo is er een appeltaart rondje waarbij je rustig fietst en geniet van de mooie omgeving rond Delft, bijvoorbeeld midden Delftland, de Vlietlanden of de kust bij hoek van Holland. Natuurlijk hebben we ook competitieve leden die het mooi vinden om hard te fietsen. Een rondje naar Hoek van Holland, ook wel het kostrondje genoemd, is daar bij uitstek geschikt voor. Eén keer per jaar wordt er ook mee gedaan een fiets event. De laatste twee jaar is meegedaan aan Limburgs Mooiste, een fantastische tocht van 140 kilometer met 2500 hoogtemeters. Echt een sportieve uitdaging! Dus zoek je die sportieve uitdaging en de gezelligheid van een groep fietsers, dan is die bij ondervereniging Frame te vinden.