Extern(e) bestuur/commissie


Am. Fontijn •

Amicae Amicique,

Wil jij naast je studie gezellige, leerzame en nuttige dingen doen? Dan is een commissie perfect voor jou! Bij de VSSD, dé studentenvakbond van Delft, hebben wij een aantal commissies en daar komen deze maand weer een aantal plekjes vrij! Onze commissies:
-Promotiecommissie, voor de naamsbekendheid en om actie's op de campus op te zetten;
-Acquisitiecommissie;
-Orakelcommissie, voor het ledenblad
-Lustrumcommissie, dit jaar vieren wij ons 11e lustrum en dat willen we vieren met iedereen;
-Onderzoekscommissie, ieder jaar doet de onderzoekscommissie voor de VSSD onderzoek naar wat er onder studenten speelt, zoals bijvoorbeeld vorig jaar een groot onderzoek naar stress onder studenten.
- het Steunpunt, ons juridisch adviesbureau.

Wil je je ook graag inzetten voor de belangen van de student en actief worden bij de VSSD? Kom dan naar onze commissie-interesselunch op woensdag 26 september! Aanmelden kan via ons facebook evenement, klik hier! Kan je niet wachten tot 26 september? Ga snel naar onze website.

Tot woensdag!

bewerkt door

Am. Smits •

Amicae Amicique,

Vind je ‘duurzaamheid’ ook een interessant thema waar je graag meer over wilt weten. Wil je je graag inzetten om een “week van de duurzaamheid” te organiseren waarbij je samen met bedrijven vette cases bedenkt of lijkt het je tof om een symposium te organiseren voor een volle aula?! Kom dan komende dinsdag (9 oktober) tussen 17:00 en 19:00 langs S4S (Kanaalweg 4) om erachter te komen of een externe commissie bij S4S iets voor jou is! Wij hebben die middag/avond een commissie interesse borrel op ons hok.

Students4Sustainability zet zich in voor duurzame initiatieven in binnen- en buitenland. Elk jaar sponsoren wij rond de 20 projecten in het buitenland (https://www.students4sustainability.nl/nl/over-s4s-3). Daarnaast proberen wij studenten in Delft bewust te maken van wat duurzaamheid voor hen kan betekenen.

Kan je niet naar de borrel komen? Laat mij dan persoonlijk weten dat je interesse hebt!

FB link: https://www.facebook.com/events/280185282820702/

Tot dinsdag!

bewerkt door
bewerkt door
bewerkt door
bewerkt door

Ama. Golverdingen •

De fractie van ORAS vroeg me onderstaand bericht te delen:

Ben jij ambitieus en wil jij meedenken op het hoogste niveau van de TU Delft? Denk hierbij aan het verbeteren van het onderwijs dat wordt ondersteund door de juiste faciliteiten maar ook aan genoeg mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wil jij een jaar lang je inzetten en spreken voor alle (bijna 25.000) studenten die op de TU Delft zitten? Solliciteer dan voor ORAS door vóór 12 december 2018 je motivatiebrief en CV op te sturen naar sollicitatie@oras.nl. Kijk voor meer informatie op: https://oras.nl/nl/vereniging/solliciteren-voor-fractie/ .

Liefs,
Fractie ORAS ‘18-‘19

Ama. Golverdingen •

LKvV zoekt Dagelijks Bestuur 2019 - 2020!

Weet jij nog niet wat je na de zomer wilt gaan doen? De Landelijke Kamer van Verenigingen is op zoek naar het Dagelijks Bestuur 2019 - 2020! Wij zijn op zoek naar personen die lid zijn bij één van de 47 lidverenigingen en zich een jaar lang willen inzetten voor het Nederlandse verenigingsleven.

Wil jij...

… 42.000 verenigingsstudenten vertegenwoordigen?
… Landelijke congressen organiseren?
… Om tafel zitten met Eerste en Tweede Kamerleden?
… Hét aanspreekpunt zijn voor de media?
… Én borrelen door het hele land?

Dan is een bestuursjaar bij de LKvV iets voor jou!

Wil je meer weten? Kom dan naar de interesseborrel op dinsdag 20 maart om 19:30 bij C.S Veritas te Utrecht. Bekijk hier het facebookevenement van de interesseborrel! Vraag hier vrijblijvend de informatiebrochure aan.

Solliciteren kan tot en met 30 april door je cv en motivatiebrief te sturen naar praeses@lkvv.nl. Misschien vervul jij dan volgend jaar een bestuursfunctie bij de LKvV!

Am. Ras •

He daar!

Wil je een jaar lang je in het midden begeven van het ecosysteem van startups en innovatie?
-> 6 maart 17-19:30 interesseborrel voor het bestuur van YES!Delft Students!

Verder verbreden kun je niet!

Fotoalbum niet gevonden: /2018-2019/Posters/YESDelft Student.jpg

bewerkt door
bewerkt door
bewerkt door

Am. Fontijn •

Amicae Amicique,

Een jaar VSSD besturen, betekent een jaar iets heel anders. Niet alleen omdat je iets anders doet dan colleges volgen en de UB uitspelen, maar ook omdat een bestuur doet dat anders is dan elk ander studentenbestuur in Delft. VSSD is niet je doorsnee studie-of studentenorganisatie, je houdt je bezig met het verbeteren van het onderwijs van alle Delftse Studenten en allerlei andere studentenzaken zoals huisvesting, studentenwelzijn en politiek op gemeentelijk en landelijk niveau. Wil jij de uitdaging aangaan om een van de grootste studentenorganisaties van Nederland te besturen?

Kom dan langs bij de interesseborrels op 7, 13 of 18 maart, of bij de lunch op 13 maart.


Am. Smits •

Amicae Amicique,

Students4Sustainability zoekt een nieuw bestuur! Heb jij interesse in duurzaamheid, innovatieve ontwikkelingsprojecten en het organiseren van een groot scala aan evenementen? Dan is een part-time bestuursjaar bij S4S iets voor jou! Aankomende maandag van 17.00 tot 19.00 organiseren we een bestuursinteresse borrel op het S4S hok. Tijdens een part-time bestuursjaar bij S4S, ga je in aanraking komen met veel interessante projecten en bedrijven en heb je de mogelijkheid samen met commissies toffe evenementen neer te zetten.

Dus ben je geïnteresseerd? Zet je dan even op aanwezig op ons Facebook evenement en kom maandag langs op ons hok.


Am. Smits •

Morgenavond is de deadline al!

Ama. Golverdingen •

Rode Kruis Studentendesk Delft zoekt nieuwe bestuursleden!


De Rode Kruis Studentendesk Delft probeert zo veel mogelijk studenten te betrekken bij het vrijwilligerswerk van het Rode Kruis. Hiervoor hebben wij commissies met enthousiaste vrijwilligers die zich richten op mensen voorbereiden op noodsituaties, of leuke activiteiten organiseren om geld in te zamelen. Daarnaast hebben we nog veel projecten waar vrijwilligers hun eigen invulling aan kunnen geven. Al deze vrijwilligers worden begeleid door een parttime bestuur, bestaande uit vijf functies; voorzitter, secretaris/vrijwilligersmanager, penningmeester, public relations of projectmanager. Wij zoeken vijf nieuwe enthousiaste bestuursleden die zich in academisch jaar 2019/2020 in willen zetten voor de Rode Kruis Studentendesk Delft! Heb je interesse? Mail dan naar: studentendesk.delft@rodekruis.nl. (De deadline voor motivatie en CV versturen is 30 april.)

Ama. Fontijn-de Groot •

LKvV onderzoekscommissie is op zoek naar jou!

Ben jij geïnteresseerd in het reilen en zeilen van studentenverenigingen? Zoek je naar een gezellige én inhoudelijke aanvulling voor je studie? Wil jij je CV bijspijkeren met een landelijk onderzoek? Dan is de Onderzoekscommissie van de Landelijke Kamer van Verenigingen iets voor jou!

Elk jaar doet de Onderzoekscommissie van de LKvV een landelijk onderzoek naar een onderwerp dat relevant is voor studentenverenigingen. Leden van deze commissie komen uit verschillende steden en zetten zich samen in voor dit onderzoek, waarbij je in aanraking komt met verschillende verenigingen en andere instanties.

De LKvV is op zoek naar drie tot vijf enthousiaste studenten van een studentenvereniging die in deze commissie willen plaats nemen. Het onderzoek vindt plaats van november tot mei, en neemt ongeveer zes tot acht uur per week in beslag.

Lijkt je dit nou erg interessant, mail dan vóór 19 oktober 2019 om 17:00 je CV naar quaestor@lkvv.nl

Voor vragen mag je ook altijd bellen naar 030-2304298


Am. Nederveen •

Inhoudelijke commissieleden Live it! 2020 gezocht


In het hemelvaartweekend in mei 2020 organiseert IFES weer een Live it! Voor de commissie die hiermee aan de slag gaat worden nog commissieleden voor het inhoudelijke deel gezocht. Omdat sprekers op tijd gevraagd moeten worden, begint dit langzaamaan dringend te worden.

Als inhoudelijk ben je verantwoordelijk voor het programma tijdens de conferentie. Samen met je commissiegenoten regel je de sprekers, vul je de tracks in en denk je na over de diensten.

Lijkt dit je mooi of ben je benieuwd naar wat het precies inhoudt en of het iets voor jou kan zijn, stuur mij dan een berichtje!

Ama. Weijts

Jaaa Read it! en Live it! commissies zijn echt onwijs gaaf, pak die kans om een mooie conferentie neer te zetten met studenten uit het hele land! Echt een hele ervaring!

Am. Janse •


Ama. Van Doorn - Rutgers •


Ama. Fontijn-de Groot •

LKvV zoekt Dagelijks Bestuur 2020 – 2021!

Weet jij nog niet wat je na de zomer wilt gaan doen? De Landelijke Kamer van Verenigingen is op zoek naar het Dagelijks Bestuur 2020 - 2021! Wij zijn op zoek naar personen die lid zijn bij één van de 48 lidverenigingen en zich een jaar lang willen inzetten voor het Nederlandse verenigingsleven.

Wil jij...

… Een fulltime landelijk bestuur doen?
… 42.000 verenigingsstudenten vertegenwoordigen?
… Verschillende grote congressen organiseren?
… Om de tafel zitten met Eerste en Tweede Kamerleden?
… Hét aanspreekpunt zijn voor de media?
… En borrelen door het hele land?

Dan is een bestuursjaar bij de LKvV iets voor jou!

Wil je meer weten? Ga naar https://lkvv.nl/informatie-bestuursjaar/ om vrijblijvend een informatiebrochure aan te vragen of stuur een e-mail naar solliciteren@lkvv.nl om een keer bij ons langs te komen op kantoor!

Solliciteren kan tot en met 12 april door je CV en motivatiebrief te sturen naar solliciteren@lkvv.nl. Misschien vervul jij dan volgend jaar een bestuursfunctie bij de LKvV!


Ama. Van Doorn - Rutgers •

Vrijwilligerswerk Delft is op zoek naar een nieuw parttime (4 rasmaanden) bestuur! Als SVD ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van ons online platform en het organiseren van meerdere maatschappelijke activiteiten. Je doet dit samen met een gepassioneerde groep die lid zijn bij verschillende studentenverenigingen in Delft. Lijkt dit jou wat? Vul de volgende interesse formulier voor 1 mei 23:59 in: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdT5FTiQabAwYfZ0Am98US2d74ED3uGC_0XJE09A_IyMhnsYA/viewform
Voor vragen kan je +31627323919 altijd appen, of een mailtje sturen naar contact@studentenvrijwilligerswerkdelft.nl!

Ama. Van Winkoop •

Gaat uw hart kloppen van vrijwilligerswerk en wilt u maatschappelijke activiteiten organiseren? Dan heeft u nog tot 1 mei 23.59 om uw interesse aan te geven voor het parttime bestuur voor Vrijwilligerswerk Delft!

Zie voor verdere informatie het berichtje hierboven

Am. Van Koeveringe

Wil jij een commissie doen bij de studentenraadspartij ORAS?

Voor volgend jaar worden er weer mensen gezocht om een commissie te doen bij ORAS. ORAS is een vereniging met een fractie die de studenten vertegenwoordigd in de studentenraad van de TU Delft. ORAS heeft ook een aantal commissies die deze fractie ondersteund.
Voor deze commissies worden voor volgend collegejaar nieuwe mensen gezocht! Lijkt jou het leuk om een keer buiten C.S.R. commissie-ervaring op te doen in een leuke groep studenten van andere verenigingen dan is dit iets voor jou!

Ik heb afgelopen jaar met Lotte de campagne commissie gedaan. Deze commissie organiseert te campagne van ORAS.
Voor het organiseren van deze campagne is veel creativiteit, planning, acquisitie en logistiek nodig. Het was een mooi leerzaam
jaar vergaderen, nieuwe contacten leggen en leuke borrels.

Als je hierin geïnteresseerd bent of heb je nog vragen, stuur mij of Lotte dan een appje.
Groen Gele Groejess

Am. Suurmond •

Bericht van het OWB:

Voor de volgende editie van de OWee - OWee 2021 - zijn wij van de OWee opzoek naar een nieuw bestuur dat het stokje overneemt! Lijkt jou het leuk om dit grote professionele evenement te organiseren om de aankomende studenten een goede start te geven? Solliciteer dan voor het 48ste OWee Bestuur! Interesse? Kom langs op donderdag 10 september om 17:00 uur op de interesseborrel op het Science Centre en stel al je vragen! (Mijnbouwstraat 120, Delft)
Hopelijk tot dan!

bewerkt door
bewerkt door

Am. Ras •

📲 https://forms.gle/wo1MLjfnF6w4agSZ7

Ha leden,

YES!Delft Students is weer op zoek naar commissieleden! In Europa's grootste tech-incubator, (2e van de wereld) zoeken we studenten die een sprong in het diepe willen maken in de wereld van entrepreneurship. Heb jij altijd al in je achterhoofd gehouden dat je misschien later wel iets voor jezelf wil beginnen? Of wil jij je laten inspireren door het hart van high-tech Delft? In de 5 part time commissies kom je in aanraking met de jonge startups, maar ook de grote corporate's . Naast de mogelijkheid voor het opbouwen van een geweldig event zoals een hackathon of startupweekend, bieden wij ook zelfontwikkeling in de vorm van workshops en een actief netwerk. Altijd al willen leren presenteren, of aquisitie lopen? Dit en nog veel meer hebben wij voor jou te bieden.
Lijkt jou dit een spannende uitdaging?
Vul dan nu het formulier in! (Bovenaan het bericht)

meer informatie:

bewerkt door