Extern(e) bestuur/commissie

Pagina: 1 2 3
Am. Ras sr.
Citaat van 1544:
https://forms.gle/wo1MLjfnF6w4agSZ7

Ha leden,

YES!Delft Students is weer op zoek naar commissieleden! In Europa's grootste tech-incubator, (2e van de wereld) zoeken we studenten die een sprong in het diepe willen maken in de wereld van entrepreneurship. Heb jij altijd al in je achterhoofd gehouden dat je misschien later wel iets voor jezelf wil beginnen? Of wil jij je laten inspireren door het hart van high-tech Delft? In de 5 part time commissies kom je in aanraking met de jonge startups, maar ook de grote corporate's . Naast de mogelijkheid voor het opbouwen van een geweldig event zoals een hackathon of startupweekend, bieden wij ook zelfontwikkeling in de vorm van workshops en een actief netwerk. Altijd al willen leren presenteren, of aquisitie lopen? Dit en nog veel meer hebben wij voor jou te bieden.
Lijkt jou dit een spannende uitdaging?
Vul dan nu het formulier in! (Bovenaan het bericht)

meer informatie:


Ik kan een externe commissie zeker aanraden. Zelf heb ik ook een commissie gedaan bij YES!Delft Students! Laat je zeker niet tegenhouden in deze tijd, want juist nu kan je veel halen uit een commissie; gezelligheid en leerzame dingen. Ga ervoor!

bewerkt door
Am. Suurmond
Bericht van de LKvV:

De LKvV onderzoekscommissie is op zoek naar jou!

Ben jij geïnteresseerd in het reilen en zeilen van studentenverenigingen? Zoek je naar een gezellige én inhoudelijke aanvulling voor je studie? Wil jij je CV bijspijkeren met een landelijk onderzoek? Dan is de Onderzoekscommissie van de Landelijke Kamer van Verenigingen iets voor jou!

Elk jaar doet de Onderzoekscommissie van de LKvV een landelijk onderzoek naar een onderwerp dat relevant is voor studentenverenigingen, zoals studentenwelzijn, introductieweken en de aansluiting van de verenigingsstudent op de arbeidsmarkt.
Leden van deze commissie komen uit verschillende steden en zetten zich samen in voor dit onderzoek, waarbij je in aanraking komt met verschillende verenigingen en andere instanties.

De LKvV is op zoek naar vijf enthousiaste studenten van een studentenvereniging die in deze commissie willen plaatsnemen. Het onderzoek vindt plaats van november tot juni, en neemt ongeveer zes uur per week in beslag.

Lijkt jou dit interessant, mail dan vóór 10 oktober 2019 uur je CV en een korte motivatie naar praeses@lkvv.nl.

Voor vragen mag je ook altijd bellen naar +31(0)302304298 of appen naar +31(0)619949187.

Met vriendelijke groet,

Denise van de Sant
f.t. Praeses der Landelijke Kamer van Verenigingen
Am. Nederveen

Live it! commissie 2021 gezocht

In het hemelvaartweekend in mei 2021 organiseert IFES weer een Live it! Voor de commissie die hiermee aan de slag gaat worden nog commissieleden gezocht. Een prachtige kans om met studenten van andere IFES-verenigingen samen te werken en een geweldig evenement neer te zetten.

Binnen de commissie zijn verschillende taken te vervullen. Waar jij goed in bent komt dus zeker van pas! Op dit moment wordt er nog gezocht naar de volgende functies:

- Inhoudelijk: bedenken en uitvoeren van het thema met sprekers, reflectie en seminars
- Huishoudelijk: Corvee en keuken aansturen
- Floormanager: Logistiek met vervoer, ruimtes en indelingen
- PR: Promotie via sociale media en verenigingen
- Financiën en inschrijvingen: Penningmeester zijn en de aanmeldingen bijhouden

Als commissielid ben je ongeveer een halve dag per week kwijt aan het uitvoeren van je taken en af en toe een update met een team.

Lijkt dit je mooi of ben je (ook al is het maar een klein beetje) benieuwd naar wat het precies inhoudt en of het iets voor jou kan zijn, laat het me weten of vraag eens aan (promotie), (inhoudelijk) of aan mij (financiën / inschrijvingen) wat specifieke taken inhouden.

bewerkt door
Am. Blijleven
Citaat van 1730:
Bericht van het OWB:

Voor de volgende editie van de OWee - OWee 2021 - zijn wij van de OWee opzoek naar een nieuw bestuur dat het stokje overneemt! Lijkt jou het leuk om dit grote professionele evenement te organiseren om de aankomende studenten een goede start te geven? Solliciteer dan voor het 48ste OWee Bestuur! Interesse? Kom langs op donderdag 10 september om 17:00 uur op de interesseborrel op het Science Centre en stel al je vragen! (Mijnbouwstraat 120, Delft)
Hopelijk tot dan!

Kreeg hiervoor nogmaals de volgende herinnering:

Voor de OWee van 2021 zijn wij opzoek naar een nieuw bestuur, dus lijkt jou het leuk om een half jaar fulltime met 7 bestuursgenoten in te zetten om de OWee in 2021 te organiseren? Samen op beleidsweek te gaan, contact te hebben met allerlei instanties van de gemeente tot leveranciers en verenigingen en een ontzettend leuk half jaar te hebben? Benieuwd? Nog vragen? Stuur ons een mailtje, bel ons of kijk op onze social media kanalen of op onze website voor meer informatie en solliciteer t/m 28 september op www.owee.nl!

mail: info@owee.nl
nummer: 0152786709

bewerkt door : [s] ze hadden ook nog hun best gedaan op een poster [/s]
Am. Uijl
Mooie Leden!

Zoals sommige van jullie weten doe ik dit jaar een tussenjaar bij Forze. Wij bouwen de snelste waterstofraceauto ter wereld, en ik vind het heel vet om hier onderdeel van te zijn! Wij zijn nu op zoek naar het volgende team dat het stokje komende zomer van ons mag gaan overnemen. Ik zou jullie echt willen aanraden om dit te overwegen. Naast dat het prachtig is om te doen, leer je ook enorm veel in een jaar Forze. Een kans om zonder enige ervaring aan zo’n groot en uitdagend project mee te werken is vrij zeldzaam, en het is ook mooi om buiten je C.S.R. en studie-bubbel te kijken en samen te werken met studenten van allerlei verschillende disciplines. Heb je interesse, kom dan vooral langs op onze interest drinks en kijk of je het wat vindt! En contact me ook gerust als je vragen hebt!

Amicaliter,

Am. Uijl

PS: hier nog wat promo en uitleg over Forze:
Forze is op zoek naar nieuwe teamleden!

Forze Hydrogen Racing is een team van 60 studenten dat een jaar lang werkt aan het ontwikkelen van de snelste raceauto op waterstof ter wereld. Met een piekvermogen van 800 pk, 4WD, en onze in-house ontworpen waterstofmotor doet onze auto niet onder voor de GT-modellen van de traditionele autobouwers. Ons hoogste doel met het racen van deze auto is het promoten van waterstof als duurzaam alternatief voor fossiele brandstoffen.

Ons team bestaat uit 25 fulltime en 35 parttime studenten met verschillende achtergronden. We bestaan uit een groot tech-team en een business-team. Deze combinatie van enthousiaste en leergierige studenten heeft ervoor gezorgd dat we de afgelopen 14 jaar de grenzen van waterstoftechnologie in mobiliteit hebben verlegd. Acht auto’s later werken we nu aan de Forze IX, een volwaardige raceauto waarmee we volgend jaar zullen gaan racen tegen lamborghini's en ferrari's. Zo willen wij mensen laten zien dat waterstoftechniek snel, veilig en realistisch is.

Een jaar bij Forze bestaat uit jezelf uitdagen in een divers team, je eigen doelen stellen en behalen en het breken van records, om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Geïnteresseerd? Kom naar onze interest drinks op 16 en 18 februari, houd onze facebook in de gaten en neem een kijkje op onze website (https://forze-delft.nl/join/). Tot dan!

Am. Ras nr.
YES!Delft Students zoekt nieuw bestuur

Waerde leden,

Voor aankomend studiejaar 2021-2022 is YES!Delft Students opzoek naar haar 13e full-time bestuur. YES!Delft Students is DE studentenorganisatie die zich inzet om ondernemerschap onder de aandacht te brengen bij studenten. Waarom? Omdat de kracht om innovaties naar de markt te brengen bij de startups ligt EN omdat sommige studenten hier voor gemaakt zijn, maar dat niet weten van zichzelf.
Twee jaar geleden was ik deel van het 10e bestuur van YES!Delft Students en heb ik een geweldig tijd gehad. Nog steeds geniet ik van het perspectief, de contacten en de skills die ik heb opgedaan, maar ook van de stuko activiteiten, mooie reizen (o.a. naar Sillicon Valley) en vriendschappen. YES!Delft Students is de perfecte combinatie tussen een professioneel en studentikoos tussenjaar. En net als een echte ondernemer, hoef je het allemaal nog niet te weten en te kunnen, je moet vooral willen leren en werken, dat maakt het leuk!

Wil jij meer uit je studententijd halen en opzoek naar je eerste stap in de gigantische wereld van entrepreneurship? Aan het hoofd staan van 70+ events, met meer dan 6000 bezoekers? Meer dan 50 commissieleden begeleiden in hun traject naar ondernemerschap? Jonge student startups assisteren in de groei tijdens het Student Startup Programma (met alumni's Swapfiets, Breeze, Turff).
Durf jij de uitdaging aan?

Stuur een appje of bel mij:

Info over interesseborrels:
Leer meer tijdens de Infosessie 16 februari 17:00:
Of tijdens de bestuursinteresselunch 17 februari 12:30-13:30:

PS: bellen / mailen kan ook naar Quinten! quinten@yesdelftstudents.nl / 0611854656
Am. Uijl
De interest drinks van Forze zijn dus komende dinsdag en donderdag. Dit is echt een prachtige manier om jezelf buiten je studie te ontwikkelen, dus kom vooral langs en kijk of het wat voor je is!
Ama. Oremans
Ik sluit me helemaal aan bij dat een dreamteam (of ander groot studentenproject) echt een ongelooflijk gave ervaring is! Vorig jaar was ik onderdeel van het Solar Boat Team, en ben daar nu nog actief bij betrokken als alumni. Ik heb enorm veel geleerd van het realiseren van een groot technische project in de praktijk, samenwerken in een divers team, het contact met bedrijven en project management. Zeker een aanrader om eens langs te gaan bij de verschillende teams en te ontdekken of dit wat voor jou is.

Hieronder nog de promo van Hydro Motion, het huidige project van het Solar Boat Team. Je mag me ook altijd contacten voor meer vragen of de algemene ervaring hoe het is om een dreamteam te doen!
Word onderdeel van het nieuwe team!
Sluit je aan bij het team van 2021-2022 en inspireer de maritieme sector door de nieuwste boot op waterstof te ontwerpen, te bouwen en ermee te racen!
We zijn op zoek naar getalenteerde studenten die deze uitdaging willen aangaan. Je brengt een volledig jaar door in de Dreamhall en werkt nauw samen met een top presterend team van studenten vanuit alle verschillende studierichtingen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Kom naar onze online Meet & Info momenten om ons nog beter te leren kennen. Link naar het facebook evenement: https://fb.me/e/21lZiqqDQ
Kijk op onze website voor meer informatie. We ontvangen je sollicitatie graag voor de deadline op 14 maart 23:59u.
Am. Gorsse

Am. Nederveen

IFES zoekt commissieleden voor de Read it!’cie die de Read it! van 10-12 september organiseert:

Citaat

De Read it! wordt van 10-12 september gehouden op onze nieuwe evenementenlocatie; de Kroeze Danne! We hopen dan weer fysiek in grote groepen bij elkaar te komen. Wat een voorrecht is het om dat te mogen organiseren!

Tijdens de conferentie hebben we verdieping en inhoud over de toepassing van de Bijbel op ons dagelijks leven (thema, sprekers en overige inhoud wordt nog mede door de commissie bepaald), geven we een exclusieve kringleiderstraining en is er natuurlijk ook muziek van onze nieuwe IFES band, workshops, borrels en andere activiteiten.

Ben of ken jij iemand die dit heel graag voor honderden studenten een mooie, verdiepende conferentie organiseren? Hiervoor zoeken we mensen voor de website, de sponsoring en de logistiek. Als commissie ben je van juni t/m september bezig om deze conferentie uit te denken, vorm te geven en praktisch te organiseren. Dit kost je ongeveer een dag in de week in je zomervakantie, een halve dag per week voor/na de zomervakantie en natuurlijk dat weekend zelf.

Geïnteresseerd? Stuur meteen een mail met je CV en motivatie naar onze eventmanager via simone.beer@ifes.nl. Als je nog vragen hebt, kun je die natuurlijk ook altijd stellen.

Deze commissie is erg aan te raden! Je werkt samen met studenten uit andere steden en zet een mokersmooie conferentie neer. Benieuwd naar ervaringen? Vraag het aan een van de vele C.S.R.’ers die een IFES commissie hebben gedaan (o.a. , , , , , , of mijzelf).

Pagina: 1 2 3
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd