Extern(e) bestuur/commissie


Am. De Jong sr.

Allermooiste Civitas,

Wil jij leren meedenken op het hoogste niveau van de TU Delft? Lijkt het je leuk om je een jaar lang in te zetten en te spreken voor de 28.000 studenten van de TU Delft? Word je er enthousiast van om de studentenwereld van Delft vanuit een ander perspectief mee te maken?

Dat kan! Op 26 oktober en 15 november zijn er interesselunches, met gratis lunch! Als klapper organiseren we 17 november een interesseborrel. Op deze manier krijg je op een laagdrempelige manier alles te weten over een fulltime jaar bij ORAS.

ORAS zet zich in voor de actieve en gemotiveerde student door te focussen op onderwijs van top kwaliteit, ondersteund door de juiste faciliteiten met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling naast je studie.

Wil je je aanmelden voor de interesse-activiteit of meer te weten komen en een koffietje doen?? Bel of app mij via: 0624503388, of via de volgende Google Forms


Liefs,

Namens ORAS fractie 50

Am. De Jong

 


bewerkt door
bewerkt door
bewerkt door

Am. De Jong sr.


Am. De Jong sr.

BEL ME!

Vul de form in

Woensdag

Lunch

Het wordt GESTTTTOOOOOOOORRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDD


Am. De Jong sr.

Wajo de interesselunch een aantal weken geleden was een succes! Maar mocht je deze hebben gemist, is er 15 november nog een lunch! Vul de forms van hierboven in en meld je aan.

17 november is er een interesseborrel; ook zeer aanbevolen.

Wil je gewoon een keer chill een koffietje doen met de huidige fractie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht!


Ama. Pellikaan sr.

Mooie leden, creatieve novieten,

Het is geen vastgestelde commissie, maar wel een kans om meer structureel met een groep aan het werk te zijn:

Een vlotte pen? Vind je het leuk om te schrijven en wil je altijd al je eigen column in de krant? Vanuit de VerenigingsRaad van Delft zijn we bezig met een samenwerking met de krant Delft of Zondag. Het idee is dat we maandelijks meerdere stukjes aanleveren aan de krant. Dit kan gaan over dingen waar studenten in Delft zich mee bezig houden (of wat hen bezig houdt). Dat kunnen kleine leuke activiteiten zijn, zoals een opruim actie in de buurt, maar er is ook ruimte voor serieuzere onderwerpen, bijvoorbeeld het woningtekort.

Heb jij interesse om hier een paar keer iets voor te schrijven? Dan kun je je hier aanmelden.

https://forms.gle/t5Kc6vAHvUpVQCte7

Deze oproep is vanuit de VeRa (waar ikzelf natuurlijk ook actief in ben) en is zelfs voor de werkgroep waar ik elke week bij meedenk. Mochten jullie vragen hebben kun je mij dan ook gewoon aanspreken, appen of mailen.

Ik zie uit naar jullie reacties!

Liefs,

Ama. Pellikaan


bewerkt door
bewerkt door : Linkje klikbaar gemaakt

Ama. Pellikaan sr.

Vanuit het OWee-bestuur:

Hoii, De OWee start in augustus en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Wij zijn op dit moment aan het zoeken naar nieuwe commissieleden.

Lijkt het je leuk om mee te helpen aan de allermooiste week van het jaar? Wil je samen met het OWee bestuur alle evenementen uitdenken, in contact staan met de deelnemers of deze prachtige week voor en achter de camera meemaken? Dan zoeken wij jou!

Schrijf je in voor de borrels via de QR code of deze link!

Tot dan!

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=TVJuCSlpMECM04q0LeCIe_1B_dnG5shKoC5lfu3mhntUQklBTzk2MzdMWEU1M0dVM1NHQVM0WUZPTy4u


Ama. Pellikaan sr.

Zoek jij nog naar een bestuursjaar waar je echt verschil kan maken? Wellicht is de LKvV wel iets voor jou!

Wij als Landelijke Kamer van Verenigingen nog steeds op zoek naar sollicitanten voor het Dagelijks Bestuur 2023-2024.

De Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV) is één van de grootste studentenorganisaties van Nederland. Als studentenorganisatie zet de LKvV zich sinds 1967 in voor de Nederlandse studentengezelligheids-verenigingen. De LKvV behartigt de belangen van verenigingsstudenten richting politiek, organisaties en hoger onderwijsinstellingen.
Ook verzorgt de LKvV beeldvorming van studentenverenigingen en verstrekt de LKvV informatie aan haar lidverenigingen.

Ben je lid van één van de 49 aangesloten studentenverenigingen? Wil jij een jaar lang fulltime het Nederlandse verenigingsleven vertegenwoordigen, congressen organiseren, in debat treden met Kamerleden en natuurlijk borrelen bij verschillende studentenverenigingen verspreid over heel Nederland? Dan is een bestuursjaar bij de LKvV iets voor jou!

Kijk voor meer informatie op https://www.lkvv.nl/informatie-bestuursjaar/.

De deadline voor leden om te solliciteren voor het Dagelijks Bestuur der Landelijke Kamer van Verenigingen sluit zondag 14 mei om 23:59. Mochten leden vragen hebben over een bestuursjaar bij de LKvV of de sollicitatieprocedure komen wij graag in contact met deze leden om deze vragen te beantwoorden.


Am. Van Eeken

De verenigingsraad is op zoek naar een nieuwe redactie en nieuwe schrijvers voor onze pagina in de krant: Delft op zondag. Vind jij het leuk om met een groepje te beslissen wat er op de pagina komt, artikelen te schrijven en zo de bewoners van Delft een beter beeld van studenten te geven? Laat weten dat je interesse hebt door onderstaande form in te vullen! We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die goed weten wat er speelt in het studentenleven en nieuwsgierig zijn naar de activiteiten van alle Delftse studentenverenigingen. Je werkt samen met 2 of 3 anderen en in nauw contact met het bestuur van de VeRa om samen elke maand een prachtige pagina in de Delft op Zondag te zetten. Als je geen interesse hebt om in de redactie te komen maar wel af en toe een artikel zou willen schrijven voor in de krant, vul dan alsnog de form in, want we zijn ook opzoek naar nieuwe schrijvers.

De deadline voor het aanmelden is 18 juni! https://forms.gle/RRAuNu2ZfgBnsdH86 

Groetjes, Werkgroep Positief in de Media!