Kerst in de voorhof

Am. Van der Lugt
Citaat van Gideon:
Dit is een zwaar leuke kerstactiviteit waar jij sowieso aan mee wil doen!

Wil jij aan kinderen uit de voorhof het kerstverhaal vertellen op een super creatieve manier? Dan is dit je kans!
We hebben op de maandag 18 dec en dinsdag 19 dec nog vrijwilligers nodig! Heb je die dag (ochtend tot 2 a 3 uur) nog niks te doen of niks leuks te doen?! Meld je zo snel mogelijk aan via 06-54778158 (Lianne) en kom mee het kerstverhaal vertellen aan fantastisch leuke kids in Delft
---
Maandag hebben we nog 2 vrijwilliger nodig
Dinsdag hebben we nog 2 vrijwilligers nodig
---

Als je er meer over wil weten, kijk het filmpje en vraag bijvoorbeeld aan Am. Van Onselen naar zijn ervaringen!
Am. Van der Lugt
Dit jaar is er weer een interactief kerstverhaal in de voorhof voor kinderen van de basisschool. We hebben hiervoor nog vrijwilligers nodig. Als je 18, 19 of 20 nog een ochtend tijd hebt en het fijn vind om te helpen laat het mij dan weten of bel, mail of watisapplicatie Anke

Voor meer informatie kan je het bovenstaande filmpje kijken of mij vragen of Am. Van Onselen, Am. Van de Kamp sr. of Am. Aantjes die volgens mij allemaal ook weleens hierbij hebben geholpen.
Am. Van der Lugt
Citaat van 1418:
Als je 18, 19 of 20 nog een ochtend tijd hebt...


Hier moet natuurlijk december bij
Am. Aantjes
Wederom zal er in de wijk Voorhof het kerstverhaal op een makkelijk interactieve toneelspel manier verteld worden aan basisschool kinderen. Het bovenstaande filmpje geeft hier snel een mooi beeld van.

En wederom zijn er nog vrijwilligers nodig!
4 vrijwilligers op maandag 16 december tussen 8.15 en 12.45 uur (daarna kan u ook nog tot 14.15 uur blijven voor een gratis lunch en gratis opruimsessie)
De kinderen krijgen vaak maar eens in het jaar iets over God en Jezus te horen, dus als u zou kunnen helpen is dat een zegen voor de kinderen in Voorhof.
Stuur maar een appje als u nog vragen hierover hebt, u kan ook gelijk een appje of mailtje sturen naar organisator Lianne als u het mooi lijkt om uzelf op deze manier in te zetten: .
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd