ouder dan
jaar

[Aangeboden] Kamers op de woondiversiteit

Am. Van de Ven •
Beste allen,

Met veel plezier ben ik sinds afgelopen juni woonachtig op de Woondiversiteit. Een lelijk kantoorpand op een A locatie welke is omgebouwd naar studentenkamers om maximaal te integreren. Een heerlijke plek om te ontdekken hoe Nederlands je eigenlijk bent als je om 18:30 wilt eten of als je überhaupt plant wat je volgende week gaat doen.
We wonen hier namelijk samen met statushouders, vluchtelingen die al door het AZC heen zijn en hier mogen blijven. Allemaal jongeren die nog studeren of op een school zitten. Een prachtige mix van Hollanders en f.t. Hollanders. In de volksmond ook wel eens 50 tinten bruin genoemd. Ook al zijn er maar 46 kamers in totaal.
Alle kamers zijn ruim, 18 tot 21 m^2 en het plafond zit op 3m hoogte. Je deelt een keuken, 2 wc's en 2 douches of een keuken 3 wc's en 3 douches met 5 of respectievelijk 11 personen en er is zelfs een Samsung wasmachine en een Samsung droger aanwezig. De GR is 35m^2 en er zijn 3 bijna identieke verdiepingen.
Lijkt het je wat om samen te wonen met statushouders, ze te helpen met Nederland(s) leren (kennen), super heet te leren eten, Humus etc. te leren klaarmaken en een heleboel internationale contacten op te doen? Bel mij of ga naar Villex om je aan te melden. Er zijn enkele kamers nu al beschikbaar en er komen er gedurende het jaar zeker nog een aantal bij.
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd