[Aangeboden] Behandelingen voor lichamelijke klachten

Am. Roofaiel
Lieve leden,

Zoals jullie misschien gehoord hebben op C.S.R. ben ik begonnen met het Traditioneel behandelen van allerlei verschillende lichamelijke (pijn) klachten. Van normale rug/nek en schouderklachten tot meer complexere chronische aandoeningen zoals: Hernia, Spit, muisarm tennisarm en nog veel meer.

Waar komen deze technieken vandaan?
De technieken die wij gebruiken om deze complexe problemen te verhelpen stammen dan ook af van de farao’s uit het oude Egypte. Ik heb deze technieken dan ook geleerd van mijn vader en heb zelf ook ervaring met het behandelen van veel diverse klachten. Mijn vader heeft een traditionele aroma en manuele praktijk in Amsterdam en ik kan met trost zeggen dat we heel veel mensen geholpen hebben van hun klachten af te komen. Ik zal hieronder naast onze officiële website ook een paar links plaatsen van ervaringen/beoordelingen van klanten over onze behandeling op verschillende sites zodat men een indruk kan krijgen van wat ik allemaal te bieden heb.

Wat kost het?
De officiële kosten in de praktijk bedragen tussen de 50-150 euro per behandeling afhankelijk van de complexiteit van het probleem. Nu komt het goede nieuws, ik zal de behandelingen aanbieden voor een zeer gereduceerde prijs speciaal voor C.S.R.: 15-20 euro afhankelijk van de complexiteit van het probleem.

Links
Officiële website: http://www.ramseshealth.nl/nl
Facebook:https://www.facebook.com/pg/Ramses-Health-1033821010006830/reviews/?ref=page_internal
Treatwell: https://www.treatwell.nl/salon/ramses-health/

Dus spreek me vooral aan als je vragen hebt over een specifieke klacht die je hebt of een algemene vraag. Je kan me bereiken via de mail, whatsapp, telefonisch en natuurlijk altijd tijdens de borrel!

bewerkt door : iets met CSR...
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd