Theatershow fear

Niet ingelogd
Bezoek theatershow FEAR op 16 november!
Youth for Christ organiseert, in samenwerking met Mind Connected en andere getalenteerde christelijke artiesten, de theatershow FEAR: perfect love casts out fear.

Veel jongeren lopen dagelijks met angsten rond. Angst om te falen, angst om niets te bereiken, angst voor God. Bij Youth for Christ geloven we dat juist ook voor deze jongeren God hoop en een uitweg kan bieden. FEAR is een kwaliteitsproductie van professionele artiesten. Door middel van getuigenissen vermengd met spectaculaire breakdance, hiphop dans, rap en andere urban kunstvormen worden angsten gedeeld met het publiek en wijzen we naar wie God is in deze angsten. Op 17 november speelt theatershow FEAR speciaal voor jongeren in Theater Zuidplein. Veel jongeren hebben niet het geld om zelf naar de theatershow te komen. Als jij een kaartje koopt voor 16 november, geven wij er de volgende dag eentje cadeau aan een jongere, zodat hij/zij gratis naar de show kan!

Deze avond wil je zeker niet missen! Geniet van een avond vol kunst en support een jongere hiermee :)

Info over de avond:
Datum: vrijdag 16 november
Aanvang: 19:30u (tot 21:30u, inclusief pauze)
Locatie: EC Europoort, Nieuwe Binnenweg 324-326 3021 GV Rotterdam
Koop je kaarten op: fear.yfc.nl/16novOpenbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd