Doe mee met een Move-project!

Niet ingelogd
Wil jij naast je studie een maatschappelijke bijdrage leveren in een gezellige commissie? Move is per direct op zoek naar een vrijwilliger die een commissie compleet maakt! Je gaat meteen van start met een project samen met kinderen in een aandachtswijk in Delft.
Samen werk je toe naar een uitvoerbaar plan en kun je iets betekenen voor hun buurt, in de stad waarin jij woont. Onze projecten bestaan uit twee onderdelen: een wijktraject en een actief uitstapje naar de studentenleefwereld. Tijdens dit uitstapje nemen jullie de kinderen een dagje mee in jullie leefwereld; samen sporten, een bezoek aan de universiteit of een kijkje op de vereniging. In het wijktraject brainstormen jullie samen met de kinderen over wat er beter kan in de wijk. Samen komen jullie tot een concrete vernieuwing die vervolgens ook gerealiseerd wordt, een chillbank op het schoolplein, een bijzonder kunstwerk of een swingend buurtfeest. Zo laat je kinderen ervaren dat zij hun wereld kunnen veranderen!
Ontwikkel je projectmanagement-skills, leer nieuwe mensen kennen én laat kinderen zien dat zij hun wereld kunnen veranderen. Meer informatie? Neem een kijkje op www.stichtingmove.nl, stuur een mail naar delft@stichtingmove.nl of bel/whatsapp naar 06-13724466!Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd