[OZON] Batavierenrace

Ama. Golverdingen


Waarde leden,

Van 10-11 mei zal de jaarlijkse Batavierenrace weer plaatsvinden tussen Nijmegen en Enschede. De Batavierenrace is ’s werelds grootste estafetteloop, er wordt maar liefst 175 km gelopen in 25 etappes wat wordt afgesloten met een ontzetten groot studentenfeest. Hiervoor is ook een bepaald aantal deelnemers nodig die samen een team kunnen vormen. Vanuit de OZON-verengingen kreeg ik het bericht dat S.S.R.-N.U. en Lux Ad Mosam graag met ons een team vormen om zo mee te kunnen doen aan de race én te kunnen verzusteren. Ook C.S.V. alpha zal er bij zijn, maar die leveren een eigen team.

Vorige jaren was wel wat interesse voor de race, dus ik zou graag willen peilen hoeveel leden dit jaar interesse hebben om mee te rennen. U kunt zich hieronder inketzen in de interesseketzer.

Het is wel zo dat deze week de aanmeldingen al sluiten. Hoewel het team dan nog niet rond hoeft te zijn is het wel fijn om te weten of er genoeg animo is vanuit de OZON verenigingen.

Am. Van Galen
Vorig jaar heeft een groep C.S.R.'ers met NSL een team gecombineerd. Top 100! Ook daar wordt nu geïnventariseerd naar het aantal deelnemers, er zijn nu 6 aanmeldingen.
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd