Morgenstond - Podium voor grote vragen - Waarom laat God lijden toe?

Niet ingelogd
Noot voor de redactie: Evangeliegemeente Morgenstond organiseert vanaf september maandelijks een Podium voor grote vragen. Ik heb deze URL gekregen van Tim Schrier. Hij gaf aan dat berichten over dit podium relevant kunnen zijn voor studenten bij o.a. CSR. Als jullie er prijs op stellen kan ik de podia vaker onder jullie aandacht brengen.

Karel J. van der Lelij

========
Podium voor grote vragen
Hoe kan een goede en almachtige God zoveel lijden toestaan? Als God liefde is waarom is er dan zo ontzettend veel leed op aarde? Had God niet een betere wereld kunnen scheppen zonder lijden?

Ben je geïnteresseerd in deze vraag en wil je hierover discussiëren? Kom dan naar het ‘Podium voor grote vragen’ op maandagavond 3 december. Inleider is Karel J. van der Lelij en de discussie wordt geleid door Sifra Bol. Samenkomstzaal Morgenstond; Koffie om 19.45 uur; Aanvang 20.00 uur; Afsluiting 22.00 uur. Gasten ook van harte welkom!

Het ‘Podium voor grote vragen’ is een maandelijks podium waarin 12 vragen aan de orde gesteld worden: oprecht gestelde vragen waar je soms maar moeilijk een antwoord op kan formuleren. Samen zullen we na een korte inleiding onder leiding van de Geest en speurend in de Bijbel, naar gelovige antwoorden zoeken.Niet ingelogd
Podium voor grote vragen
Waarom zien we zo weinig genezingen op ons gebed? We bidden heel vaak om genezing, maar is dat niet te eenzijdig? Waarom verhoort God ons gebed zo vaak niet? Wat was het doel van genezingen en wonderen in de tijd van Jezus? En nu?

Ben je geïnteresseerd in deze vraag en wil je hierover discussiëren? Kom dan naar het ‘Podium voor grote vragen’ op maandagavond 25 maart 2019. Inleider is Marco de Ruiter en de discussie zal geleid worden door Sifra Bol. Ontmoetingsruimte Morgenstond; Koffie om 19.45 uur; Aanvang 20.00 uur; Afsluiting 22.00 uur. Gasten ook van harte welkom!
==========
Het ‘Podium voor grote vragen’ is een maandelijks podium waarin 12 vragen aan de orde gesteld worden. Oprecht gestelde vragen waar je soms maar moeilijk een antwoord op kan formuleren. Samen zullen we na een korte inleiding onder leiding van de Geest en speurend in de Bijbel, naar gelovige antwoorden zoeken.Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd