[aangeboden] Kamer op de Zuidpool

Am. Kruijsse
Helaas gaat onze oude, wijze, grijs baardige huisgenoot Am. Berlage ons verlaten. Voor u de kans om deze leegte op te vullen met uw ontzettende persoonlijkheid. Vanaf half maart zal er een kamer beschikbaar komen op het C.S.R. huis de Zuidpool. Wij zoeken een mannelijke huisgenoot om ons mannenhuis aan te vullen. Reageer hieronder of stuur een mailtje.

De kamer heeft een oppervlakte van tien komma twee vierkante meter, een eigen wastafel, moderne verwarming en een prachtig zicht op de aanliggende tuin. Er past alles in wat u nodig hebt, een bed, bureau en kledingkast. Maar naast de ruimte op uw de kamer heeft u ook beschikking tot een keizersgrote GR waar u op uw ei kunt broeden terwijl u een film kijkt op de beamer of tv, een mooie keuken, een enorme badkamer met wasmachine en vier drie huisgenoten van C.S.R. Delft en een twee meter lange topsporter om u te laten inspireren tot grootste hoogte. Daarnaast is er een grote tuin met fietsenhok voor uw stalen ros. Het huis is geheel drempelvrij, dus als u op een vakantie in de nabije toekomst iets zou breken kunt u zich nog steeds overal verplaatsen. Deze claim is bewezen door eerder genoemde twee meter lange inspiratiebron.

De Zuidpool ligt net buiten de gouden driehoek van de TU, Confide, Ikea. U kunt uw kamer gelijk inrichten met een ritje van 3 min naar de IKEA en in 8 minuten staat u op het station of campus. Als kers op de taart ligt het Delftse Hout (hét park van Delft) op steenworpafstand van ons huis.

Kortom contact ons en kom langs op de instemming op maandag 4 maart.

Namens de pinguïns van de Zuidpool,

Wezel
E: jaikwilopdezuidpoolwonen@gmail.com

bewerkt door Am. Kruijsse
Am. Hekman
De zuidpool is een pinguïn rijker!
Er kan dus een slotje op dit draadje.
U kunt hier niet meer reageren omdat dit onderwerp gesloten is.