Dabar 2019

Am. De Vogel
Waarde leden,

Het lijkt nog een ver vooruitzicht, maar het begint alweer steeds dichterbij te komen: de zomervakantie van 2019! Misschien heeft u al wilde plannen om op safari te gaan, onbewoonde eilanden te verkennen of met paps en mams (alweer) naar Zuid-Frankrijk af te reizen.

Heeft u echter nog geen van deze bovenstaande plannen? Dan is dit misschien iets voor u. Ieder jaar zetten enkele honderden christelijke jongeren zich in voor Dabar. Een of meerdere weken staat u op een camping om kinderen, jongeren en volwassen te vermaken met activiteiten: volleyballen en watergevechten, maar ook diepe gesprekken rond een kampvuur zijn enkele van de dagelijkse bezigheden.

Het doel van deze activiteiten is niet alleen vermaken, maar ook een stukje evangelisatie. Een week op de camping met vaak niet-christelijke gasten leidt tot bijzondere en onvergetelijke momenten die je vaak nog lang meedraagt.

Afgelopen jaar heb ik voor het eerst met enkele C.S.R.'ers en NSG'ers op de camping mogen staan. Een bijzondere, christelijke, goedkope en unieke ervaring in de zomervakantie! Aankomend jaar hopen wij van 10 tot 17 augustus opnieuw de camping op te gaan om dit mooie werk te doen. Ook een ontzettend leuke gelegenheid om wat christelijke medestudenten uit het hoge noorden te ontmoeten. Nu zijn wij met ons team nog op zoek naar studenten die ons team willen versterken.

Bent u geïntereseerd? Stuur mij een berichtje!

bewerkt door
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd