Kamer te huur in Spangen!

Niet ingelogd
Hai! Wij zijn het Spangenhuis en we zijn op zoek naar jou! :)

Vanaf mei komt er namelijk in ons gezellige huisje te Rotterdam een kamer vrij. We bestaan op het moment uit 4 bewoners; Joël (26), Max (24), Kevin (20) en Marit (18). We zijn een christelijk huis, dus dat is wel een vereiste voor jou als potentiele opvolger. We hebben het liefst een balans van 3 mannen en 2 vrouwen, dus we zijn voor nu op zoek naar een vrouw. Per september komt er echter weer een kamer vrij, dus ben je van het mannelijk geslacht maar ben je wel geïnteresseerd, hou ons dan zeker in gedachten!

We heten het Spangenhuis, omdat we zijn verbonden met de pionierskerk Geloven in Spangen (verbonden met de Pelgrimsvaderkerk in Delfshaven). Als bewoner van ons huis is het wel de bedoeling dat je je dus je af en toe wilt inzetten voor de gemeente, maar de invulling daarvan is open! De ruimte onder onze woning is in bezit van Geloven in Spangen, dus daar vinden activiteiten zoals de wijkdiners, Netwerk van NSR en kerkdiensten van een groep christenen uit Kaap de Goede Hoop plaats.

Ons huis is gelegen aan het Piet Paaltjensplein in Spangen. Zowel het Centraal Station en Schiedam Station zijn 10 minuutjes fietsen en het metro- en tramstation Marconiplein is een minuut lopen. Zelfs op Delft Station kunnen je je binnen 20 minuten bevinden! De Erasmus Universiteit is (helaas) wat verder weg, maar aangezien Kevin en Marit beiden op campus studeren, kunnen we samen lijden op de fiets :). (Nee hoor, Kevin neemt vooral de metro dus maak je maar geen zorgen).

De kamer zelf is aan de kleine kant (3,70*1,77), maar alle mensen die er vóór jou hebben gewoond waren er gek op. Je betaalt 160 euro (incl.) in de maand. Iedereen heeft bij ons een eigen kamer en we delen als huisgenoten een keuken en badkamer. We zijn lekker zelfstandig dus het is niet zo dat we elke avond samen eten, maar we zijn altijd wel in voor een biertje, een potje COD of een avondje poolen.

Ben jij naar wie we op zoek zijn? Laat dan even wat van je horen:


bewerkt door Ama. Golverdingen : gegevens privé

Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd