Werkervaring opdoen deze zomer?

Ama. Van Veldhuizen
UNIEKE KANS OP WERKERVARING BIJ GROOT CIVIEL TECHNISCH PROJECT

Stel je voor dat je deze zomer jouw eerste werkervaring opdoet op een groot civieltechnisch project. Je kijkt mee in iedere keuken en je leert omgaan met planningen en het belang om deadlines te halen. Want een boeteclausule moet te allen tijde worden voorkomen en daar heb jij invloed op!

Wij begrijpen dat je nog niet precies weet waar je goed in bent en waar je interesses liggen. Je krijgt de kans om als projectbegeleider mee te assisteren in de uitvoering of werkvoorbereiding. Je leert in dit project samen te werken met verschillende opdrachtgevers.
Wil jij liever werken met beton, rail of kies je voor wegen? Wij zorgen dat je op de juiste plek bent. Deze werkervaring zal je verder brengen in je studie en is een unieke kans om te ervaren hoe het eraan toe gaat op de werkvloer.

Zie jij jezelf deze zomer voor het eerst jouw ambities verwezenlijken? Wil jij betrokken zijn bij één van de grootste civiel technische projecten van Nederland én een bijdrage aan leveren?

bouwhuysch vertelt je graag meer.

Bel Tom Gerritsen | adviseur bouwhuysch
0644283098
tom.gerritsen@bouwhuysch.nl
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd