LKvV enquête studentenwelzijn

Ama. Golverdingen
Waarde leden,

De LKvV is bezig met een onderzoek naar studentenwelzijn. Ook zij zien in dat dit een hot topic is en ze willen graag informatie verzamelen om hun lidverenigingen, waaronder wij, van advies te voorzien in dit onderwerp. We kunnen zelfs advies op maat krijgen van ze, maar dan moeten er wel genoeg mensen zijn die de enquête invullen. Daarom de vraag aan u om deze enquête in te vullen zodat zij er iets mee kunnen. Hieronder hun berichtje:

Citaat van LKvV:
Het leven als student is niet makkelijk. Zoals regelmatig te lezen is in het nieuws wordt de druk die studenten ervaren steeds hoger. Het grootste gevolg hiervan is de drastische daling in het studentenwelzijn onder de Nederlandse studenten. De laatste jaren heeft de Landelijke Kamer van Verenigingen (LKvV) gemerkt dat leden van verenigingen dit ook ervaren. Om deze reden heeft de LKvV besloten om een onderzoek te doen naar het welzijn van studenten die lid zijn bij een studentenvereniging.

Het doel van het onderzoek is het verbeteren van het omgaan met studentenwelzijn binnen de verenigingen en het optimaliseren van de hulp aan studenten met klachten.

Hierbij hebben wij jouw hulp nodig. Wij verzoeken je om deze vragenlijst, die minder dan tien minuten duurt, via onderstaande link in te vullen. Hiermee help je ons om het omgaan met studentenwelzijn bij studentenverenigingen te verbeteren.

Ook worden er vijf tegoedbonnen voor BOL van €20,- verloot onder alle leden die de enquête hebben ingevuld.

Hier vind je de enquête!

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, kan je dit mailen naar: onderzoekscommissie@lkvv.nl

Jullie medewerking wordt enorm op prijs gesteld!
Met vriendelijke groet,

Onderzoekscommissie ‘18-’19
Landelijke Kamer van Verenigingen

Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd