Kamer op Huize Kioui

Ama. Bennink
Lieve Civitas,

Ik ga verhuizen waardoor er een kamer vrijkomt in het gezelligste niet-C.S.R. vrouwenhuis van de Ternatestraat!

Wij zijn een knus meisjeshuis van vier, we zijn lid bij Laga en de Toko en studeren alle drie IO. Per 1 juni komt er een kamer vrij in ons gezellige huisje aan de Ternatestraat in Delft, maak jij ons huis compleet? We zijn op zoek naar een eerste- of tweedejaars student, die ergens anders haar biertjes drinkt, roeit of haar dansjes doet dan wij. We houden van lachen, theetjes en biertjes drinken, dansjes doen, samen leuke dingen doen en onze goudvissen.
Ons huis ligt ongeveer 10 minuten fietsen van de campus en je bent in 5 minuten in het centrum. We delen een GR, keuken (met vaatwasser), badkamer, dakterras en een waskamer.
Huurprijs resp. €340 ,-/mnd (ca.11 m2, excl. Inbouwkast en opberghok) incl. GWE, TV/internet.
Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan uiterlijk 8 mei een berichtje naar ons via Kamernet of naar ternatestraat61@gmail.com met een foto en een leuk verhaaltje over jezelf en misschien zien we je dan op de instemming (datum wordt doorgegeven bij uitnodiging).

Liefs, Anniek, Eline en Zola

Benieuwd naar foto’s van de kamer? Stuur mij even een appje! 06-23668523
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd