Huisgenoot gezocht!

Ama. Van Andel
Hallo!

Vanaf ca. 10 juli zal onze huisgenoot ons gaan verlaten en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe HJ! Het gaat om een permanente kamer in een klein en gezellig huis van 3. We vinden het gezellig om samen te eten, bij te kletsen aan de bar of samen film te kijken op de beamer. Ben jij onze K3 die ons komt vergezellen? Met jou erbij kunnen we bovendien een C.S.R.-woonoord of zelfs -huis worden!

We wonen in een flat op ongeveer 10 minuutjes fietsen van de TU, het station, het centrum en ons geliefde Confide. Volgens menigeen zorgverzekeraar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis bovendien 0 meter.
We delen een GR met een bar en geluidsinstallatie, een keuken met een vaatwasser, een badkamer, een balkon op het zuidwesten en een fietsenberging onderaan de flat. Je kamer is 18 m2 en kost ongeveer €380,- per maand + €30,- gwl en internet.

Wil jij deel uit gaan maken van onze hechte huisband? Stuur dan een berichtje naar jaikwilaandelisztstraatwonen@gmail.com en kom binnenkort een keer langs!

Liefs,

Klarinda en Sasja

P.s. We huren van DUWO dus je moet studeren (of na de zomer gaan studeren) in regio Haaglanden.
Ama. Van Andel
De kamer zal iets later beschikbaar komen, vanaf ca. 20 juli! Daarnaast nog wat foto's voor de liefhebber:

Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd