[Lezing] 5 myths about science & faith

Niet ingelogd


17 september 2019 20:00 - 21:30
Lijm & Cultuur, Studio H3SO3, Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft,
Nederland

Lezing over 5 mythes over Wetenschap en Geloof. Op een
wetenschappelijke manier worden deze 5 stellingen tegen het licht
gehouden. De lezing is in het Engels en toegang is gratis.bewerkt door : poster toegevoegd
Am. Borst •
Deze lezing wordt georganiseerd door 'Evangeliegemeente De Deur', zo te zien.

bewerkt door
Niet ingelogd
Evangelist uit Arizona bij De Deur - It's time for your miracle!

Evangeliegemeente De Deur viert haar 25 jarig bestaan met een serie speciale jubileumdiensten gedurende heel 2019. Evangelist Steve Bowman van De Deur in Prescott, Arizona (The Potter's House), is voor deze gelegenheid te gast van 13 t/m 16 oktober.

Bowman was eerder voorganger in de VS en zendeling in Zambia, maar reist al jarenlang de wereld rond als evangelist. Hij staat bekend vanwege zijn gepassioneerde manier van spreken, ook verbindt hij zich makkelijk met het publiek. Bowmans unieke gave om Gods woord met humor duidelijk te maken, helpt mensen om dichter bij God te komen, zodat hun leven veranderd kan worden.

De vijf jubileumdiensten, met als thema "It's time for your miracle", vinden plaats op zondag 13 oktober (aanvang 11.00 uur en 18.00 uur) en maandag 14 t/m woensdag 16 oktober (aanvang 19:30 uur). Het adres is Zuiderweg 80, Rijswijk. Er is oppas voor de kleintjes t/m 3 jaar. Parkeren is gratis. Voor meer info, zie website: www.dedeur.net.Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd