Drie kamers vrij op De Vreetschuur

Ama. Vernhout
Amicae, amicique, lieve novieten,

Wegens de oprichting van een gloednieuw C.S.R. Woonoord zullen er op de Vreetschuur niet een, niet twee, maar drie kamers vrijkomen. Voor de oplettende lezer: ja dat is inderdaad het hele huis.

Wegens deze positieve leegstroom zijn wij op zoek naar drie enthousiaste Civitassers die de Vreetschuur vanaf ongeveer half november willen gaan bewonen.
De Vreetschuur is het meest knapperige en vette woonoord van de Civitas en is gelegen aan de César Franckstraat in Buitenhof. Het is een koddig appartement met drie grote kamers van ongeveer 16, 17 en 19 m¬2. Twee van de kamers grenzen aan een heerlijk balkon op het zuidwesten. Verder is er ruimte voor een GR en worden de keuken, ruime badkamer en wc gedeeld.

Een deel van de inboedel, zoals de wasmachine en de koelkast zal blijven staan. In overleg laten we meer achter, zoals borden, bestek, ander keukengerei en wat kasten.

Praktisch: De Vreetschuur is een DUWO huis, dit betekent dat je in de regio Haaglanden moet studeren om er te mogen wonen.

Mocht u hier nu superenthousiast van worden, wilt u een kijkje komen nemen óf hebt u een vraag, laat mij dat dan vóór 15 oktober weten middels een gesprek, appje, mailtje, brief of postduif.


Vettige groetjes ook namens mijn huisgenoten,
Ama. Vernhout


Woonoord De Vreetschuur
“Waar frituurvet door de aderen stroomt.”
Am. Kramer jr.
Mannen mogen nu wel reageren?
Ama. Vernhout
Jazeker!
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd