Hackathon Stichting Hartige Samaritaan

Am. Van Galen
As Salam u Alaikum,

Stichting Hartige Samaritaan
Sinds 2016 kent Delft Stichting Hartige Samaritaan, opgezet door een mengelmoes van C.S.R.'ers en onze broeders. De stichting zet zich in om de integratie en acceptatie tussen nieuwkomers en Nederlanders te bevorderen door projecten te organiseren die de groepen met elkaar in aanraking brengen.

Een van de projecten is het pop-up restaurant waar de vluchtelingen in meewerken (heeft al gedraaid in het voorjaar 2017 en 2019). Zo ontmoeten vluchtelingen en Nederlanders elkaar door samen als vrijwilliger te koken en te genieten van heerlijk eten. Een vluchteling maakt zo kennis met de Nederlandse taal, gewoontes en cultuur en vindt zo een betere draai in de samenleving.

Sinds september kent Hartige Samaritaan ook het project Eetwisseling.


Hackathon Delta-N
Tijdens de projecten is het voor Hartige Samaritaan belangrijk om gegevens van medewerkers goed te structureren. Delta-N gaat ons hiermee te hulp schieten door een hackathon te organiseren!

U kunt aan deze toffe hackathon in bedrijfsstructuur meedoen! Daarmee helpt u uzelf, Delta-N en Hartige Samaritaan! Opgeven kan via deze link.

Mand
Wie: Ervaring met programmeren is fijn, maar er zijn ook genoeg uitdagingen die daar omheen worden gedaan: (testen, ontwerpen, structureren, informatie verzamelen e.d.)
Wat: Hackathon Delta-N en Hartige Samaritaan
Wanneer: vrijdag 8 November 18.00 uur tot tot zaterdag 9 November 14.00 uur.
Kosten: gratis (ps. je zult zelfs worden verwend)
Meenemen: je eigen laptop

bewerkt door : Dikkere link naar de website van Delta-N is duidelijker
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd