[Aangeboden] Kamer Den Haag centrum

Am. Koeman •
Amicae amicique,

Per mei-juni (voorjaar) ben ik op zoek naar naar een huisgenoot! In het voorjaar gaat am. Bosselaar bolletje uitvliegen en ben ik op zoek die een nieuwe huisgenoot in deze historische tweepersoons-bovenwoning in centrum den Haag (Schoolstraat).

Denk jij erover na om binnenkort de stap te maken naar het burgerleven, of ben je in het geheel toe aan een nieuwe stap (en een nieuwe stad?), stuur mij dan vrijblijvend een berichtje! Den Haag is een super stad om in te wonen en deze bovenwoning in hartje centrum den Haag is een mooie uitvalsbasis. Supermarkt op loopafstand (2-3 min).

De kamer is 14 m2, met doorloop naar het balkon op het oosten (ca. 8 m2). We delen het huis met twee verdiepingen samen, met een ruime keuken (24 m2), woonkamer (27 m2) en badkamer. De kosten per maand zijn ongeveer 530 euro inclusief GWL, internet en belastingen. Foto's in de verklapper.

Benieuwd, en wil je meer weten? Neem vooral even contact op en kom eens kijken!

Arthur


bewerkt door : prive
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd