Kamer vrij op mooiste vrouwenhuis


Ama. Den Hollander

Hallo iedereen die hier op de stek kijkt, Oranje Boven is op zoek naar een nieuwe huisgenoot!

Wij wonen aan de markt in Delft met 5 vrouwen. We houden van gezelligheid, we eten veel samen en houden van een feestje.

Het gaat over een zolderkamer van ca 16m2, kost rond de €250 incl. en is beschikbaar voor ten minste 2 jaar. De kamer is per 1 september vrij

Wil jij op de mooiste plek in Delft wonen (en ben je een vrouw)? Laat dan een berichtje voor ons achter

bewerkt door

Niet ingelogd

Hoi vrouwen van Oranje boven!
Volgend jaar begin ik met de studie bouwkunde in Delft en hiervoor ben ik op zoek naar een kamer. Ik ben van plan om mij aan te sluiten bij C.S.R. Verder ben ik 18 jaar en kom ik uit Zwolle. Ik houd van eten en koken, reizen, sporten en van gezelligheid. Mij maak je ook blij met een feestje of een terrasje in de zon!

Graag hoor ik van jullie!
Groetjes Juliette
Niet ingelogd

Hey meiden,

Ik ga dit jaar beginnen aan mijn eerste jaar bouwkunde en heb mij net ingeschreven bij CSR. Het lijkt mij heel leuk om in een vrouwenhuis te wonen, ik houd namelijk heel erg van gezelligheid. Samen eten, een film kijken of feesten vind ik heel leuk. Ik ben erg geïnteresseerd in deze kamer!

Mijn e-mailadres is en mijn nummer is .

Groetjes Eva


bewerkt door : Telefoon & e-mail privé


Niet ingelogd

Hey meiden!

Ik ben Roos-Anne en ik begin dit jaar met de studie Industrieel Ontwerpen aan de TU.
Ik ben 18 jaar en ik houd van sporten, lekker eten (zelfgemaakt of gewoon op een terrasje!) Reizen maar vooral van gezelligheid!
Ik heb me ook ingeschreven bij CSR.
Het lijkt me daarom ook superleuk om bij jullie in het vrouwenhuis op deze geweldige plek te komen wonen.

Ik hoor graag van jullie!!
Groetjes Roos-Anne
Ama. Den Hollander

Vandaag is je geluksdag!

Per 1 september komt er midden in de binnenstad van Delft opnieuw een kamer vrij. We houden nog steeds van lekker eten, samen een biertje of wijntje drinken en af en toe houden we een epische huisavond (favoriete huiskaraoke nummer: Stop The Time van Mainstreet).

Het huis heeft een houdbaarheidsdatum tot maart 2024, dit is een unieke kans om nog anderhalf jaar op een van de oudste en het meest epische C.S.R.-vrouwenhuizen te wonen.

De kamer is ruim 13m2 groot, met uitzicht op de Markt en de Nieuwe Kerk van Delft. Voor een bizar lage prijs van rond de 320 euro inclusief per maand. Je krijgt er 4 huisgenoten bij die af en toe best leuk zijn.

We hebben een Instagramaccount dat onregelmatig actief is, dus je kan ons even stalken als je wilt op @_oranjeboven

Ben jij een chick die bij C.S.R. zit/gaat en wil je kennismaken dan kan je Paco (Sommige kennen haar als Roos-Anne uit het vorige berichtje) een mailtje sturen op roosanneklok@gmail.com

Tot snel


bewerkt door

Am. Kramer

Citaat van 1739:

De kamer is ruim 13m3 groot

tsssssssk


bewerkt door