Kamer vrij woongemeenschap Taste!

Am. Slingerland •
Mooie Civitas,

Ruim een jaar woon ik inmiddels op de gave plek Taste! en op het moment hebben we ruimte voor een nieuwe bewoner.

Op dit moment staat een van de kamers van woongemeenschap Taste! in Delft vrij. Wil jij wonen in deze oase tussen de flats van de dichtbevolkte, multiculturele wijk Voorhof? Wil je jouw leven delen met andere bewoners van Taste!, je inzetten voor de wijk en meebouwen aan de geloofsgemeenschap? Reageer dan!
Wij zijn op zoek naar iemand met een levend geloof in Jezus Christus, die daarvan graag in levensstijl en woorden wil delen met de mensen om zich heen. Iemand die wil samenleven met een mooie, aanstekelijke, enthousiaste en diverse groep christenen en gericht tijd vrij wil maken om mee te bouwen aan een prachtige plek in de Voorhof.
Bij Taste! heb je een eigen kamer en deel je de badkamer, GR en de keuken met medebewoners. Taste! is een kerkplant; dat betekent dat we bouwen aan een frisse geloofsgemeenschap met mensen uit de buurt, en van bewoners vragen om mee te bouwen en mee te leven. Dat kost tijd, ongeveer een dag per week.
Geïnteresseerd? Kijk voor een impressie van Taste! op Facebook.com/tastedelft of op Tastedelft.nl. Mail voor meer informatie naar info@tastedelft.nl
Am. Slingerland •
Ben jij oude bal en zin in een nieuw avontuur? Of sjaars met nog wat tijd over in de week?
Deze kamer is nog steeds beschikbaar☝️

Voor mij is Taste! nadat ik oud-lid ben geworden, de ideale nieuwe 'Civitas'. Het is gaaf om met een groep buurtgenoten van verschillende achtergronden een gemeenschap te vormen en bijvoorbeeld samen met hen een buurtcafé te runnen, te kringen of te klussen in de buurttuin.

Als huisgenoot wordt je onderdeel van een enthousiast team van studenten en (inmiddels) burgers die zich inzet voor Taste!

Dus lijkt het u wat? Stuur mij een bericht () of een mailtje naar info@tastedelft.nl
Am. Aantjes
De kamer is nog steeds beschikbaar. Zeer aan te raden, de woorden hierboven zijn helemaal waar.
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd