Wederom een kamer vrij bij de F-side!

Niet ingelogd
Beste bezoekers van het C.S.R. forum,

In een van de mooiste huizen van de F-side komt er weer een kamer vrij! Wij zijn daarom per 1 januari (eerder of later is waarschijnlijk in overleg ook mogelijk) op zoek naar een nieuwe huisgenoot. Een aantal van onze huisbewoners zijn lid bij de C.S.F.R., maar we verwelkomen net zo lief een (aspirant) C.S.R. lid. We zijn momenteel een gemengd huis, met één vrouw en vijf mannen, maar onze vrouwelijke huisgenoot gaat ons helaas verlaten. Iedereen is druk met werken of studeren, maar we vinden het super chill om regelmatig 's avonds samen te borrelen of de weekenden lekker in Delft te vieren. We lunchen en koken altijd samen, daarnaast wordt er zeer regelmatig koffie gedronken met iedereen die thuis is. Iedereen lekker zijn eigen plan uit, u geniet alle vrijheid dat ook te doen, maar er is altijd animo om samen leuke dingen te doen.

De kamer is ongeveer 8.5 vierkante meter groot en bevindt zich zoals gemeld in een van de mooiste huizen van de F-side, alles is schoon en modern en de faciliteiten zijn super, met onder andere:
- Grote luxe badkamer met Turkse stoomdouche
- GR met beamer, bierkoelkast, en bioscoop-opstelling
- Een keuken met vaatwasser, enorm fornuis, bonenkoffie, en een oven waar u negen (ja, negen!) pizza's tegelijk in kunt verwarmen
- Balkon met zon tot laat in de avond

De rest van de voorzieningen laten we u graag een keer zien als u interesse heeft, we ontmoeten u graag onder het genot van een goede maaltijd. Stuur vooral een mailtje naar en wie weet tot snel!

Amicaliter,

Huize Idem DitoOpenbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd