Kamer tolhuys

Am. Foekens
Beste Leden en Novieten,

Op het Tolhuys zoeken wij binnen drie dagen een nieuwe huisgenoot. Er was al een noviet die ingestemd was helaas voldoet hij niet aan de eisen van duwo. (deze waren bij ons ook onbekend) Als wij niet binnen 3 dagen een nieuwe huisgenoot aandragen bij duwo, zal duwo er zelf iemand inzetten.

De kamer zelf is 22m2 en heeft twee ramen die open kunnen. Verder zitten de ramen op de westkant, wat chill is voor de avondzon. Bijkomend voordeel is dat je ’s ochtends niet gelijk de (warme) zon in je kamer hebt. De huur zal inclusief gas, water en licht ongeveer €400,- per maand zijn.

Verder deel je ons huis met drie huisgenoten (mannen) en hebben we dubbele voorzieningen, zoals twee toiletten, twee douches, twee keukens, twee balkons (een oost en een west) en een brede overloop.

Studeer je aan de TU Delft en heb je interesse, neem dan snel contact op met Am. de Rooij jr. (bellen of WhatsApp is het snelst). We kunnen elkaar dan beter leren kennen door een hapje samen te eten. Laten gelijk de kamer zien!

Groetjes,

Am. Vlot, Am de Rooij jr. en Am. Foekens

bewerkt door : Telefoon privé
Am. Jongbloed •
Dit is echt een topkamer waar ik vijf jaar met plezier heb gewoond. Hele luxe voorzieningen, zoals Am. Foekens al aangeeft, goede (geluids)isolatie, mooi gelegen tussen de Buitenwatersloot en de Hugo de Grootstraat, ~25 jaar Huyshistorie. Van harte aanbevolen met ook nog eens drie bazen als Huysgenoten. Een huis waarbij vorming, studie en het studentenleven hand in hand gaan!
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd