Kamer op Verdieping1

Am. Van der Laan
Lieve Civitassers,

Vanwege het doorburgeren van een huisgenoot komt er zeer binnenkort een kamer vrij op het altijd zonnige Verdieping 1. De kamer in kwestie betreft een knusse kamer op het noorden met een oppervlakte van 7 m2, een groot raam, en mooie roze muren. De kosten zijn €220,20 per maand (inclusief G/W/L/I en geweldige huisgenoten) en de kamer is vanaf 1 januari beschikbaar.

Verdieping 1 beschikt over de grootste gemeenschappelijke ruimte van de zuidelijke Civitas (35 m2), een grote keuken, een badkamer, wasmachine, een heuse achtertuin, een huisalarm, semi-valse piano, een meneer en mevrouw de Vries als buren (heel erg leuk en lief! Op de koffie is een must), en een schuur waar we al onze fietsen in kwijt kunnen. In de GR staan 3 banken, 1 eettafel, 6 eettafel stoelen, 1 koffietafel en 2 relax stoelen. Aan het plafond hangt zowel een beamer als een schilderij.

We zijn 30 seconden verwijderd van een supermarkt (als je langzaam rolt), twee minuten van de tramhalte en 13 minuten fietsen van de TU, het station en Confide!

Binnenkort houden we een kennismakingsavond, dus ben je enthousiast of gewoon nieuwsgierig, reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar verdieping1@mail.com.

Groetjes! Paulus, Alex, Christel, Alicia en David
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd