LKvV zoekt Dagelijks Bestuur 2021 - 2022!

Am. Suurmond

LKvV zoekt Dagelijks Bestuur 2021 - 2022!

Wil jij je een jaar lang inzetten voor het verenigingsleven van Nederland? De Landelijke Kamer van Verenigingen is op zoek het Dagelijks Bestuur 2021 - 2022!

De LKvV is dé belangenbehartiger van 44.000 verenigingsstudenten richting de politiek, de hoger onderwijsinstellingen en andere organisaties. Naast veel contact met ministeries en Eerste en Tweede Kamerleden, is er ook tijd om door heel het land te borrelen op de verenigingen die Nederland rijk is. Daarnaast organiseert de LKvV ieder jaar verschillende grote congressen voor verenigingsbestuurders en is zij het aanspreekpunt voor de media (ook tijdens de introductieperioden).

Je komt in aanmerking als je lid bent van een van onze 48 lidverenigingen en geïnteresseerd bent in een fulltime bestuursfunctie op landelijk niveau. Wil je meer weten? Klik hier om vrijblijvend een informatiebrochure aan te vragen of stuur een e-mail naar vicepraeses@lkvv.nl om een keer bij ons langs te komen op kantoor! Solliciteren kan tot en met 12 april door je cv en motivatiebrief te sturen naar vicepraeses@lkvv.nl.

Bericht van de LKvV. Dit bestuur betekent op dit moment erg veel voor studenten in Nederland. Een bestuur dat ik zeker kan aanraden.

Amicaliter,
Am. Suurmond
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd