[aangeboden] kamer in gele flat

Am. Golverdingen

Lieve mensjes,

 

Vanaf 18 april komt er een kamer vrij in de geelste flat in delft. Wij, als flat, zoeken een nieuwe bewoner die mee wil genieten van de horizon.

 

Onze flat bestaat uit drie prachtige balkono’s met elk drie kamers. Zes van de negen kamers zijn bezet door C.S.R. leden/novieten u kunt in de zevende kamer terecht komen. Wij als flat kunnen wel chillen na 21:00 dus… pilsch! Verder hebben we flatlunses en koffiesessies. Al met al hebben we een hechte flatband.

 

Onze eigen horizon bestaat dus uit drie kamers met een gang (nu nog zonder tafel), een gezamenlijke douche met losse gezamenlijke wc, een gedeelde keuken met nieuwe was unit voor je kleding en een GR (met goeie hoekbank). Je kamer is +/- 16 m2 met een groot raam, dus je eigen ingang naar het balkono op het zuidwesten. Je huur zal ongeveer 390 euro incl. zijn.

 

Volgens menig zorgverzekeraar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis op 0 meter. Je bent in tien minuten bij confide, het station en de campus. Verder kan je koprollend naar de Lidl.

 

Belangrijk puntje: je moet een account hebben/aanmaken bij DUWO/ROOM en studeren in Leiden, Den Haag of Delft.

 

Wij als flat kijken uit naar uw komst. Laat via app weten/onder aan dit berichtje of je wil langskomen.

 

Tot in de Lidl,

 

Niet Bob, Freek, Ted, Joep, Kordaat en Famke*

Bart, Sasja, Klarinda, Noëlle, Thirza en Mattias

 

Ons huis bestaat uit Kordaat en Famke*

Am. Golverdingen

Is uw lievelingskleur ook geel, of iets anders behalve groen. Stuur me een appje of zet het hier onder!


bewerkt door : Ik kan niet typen
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd