Tijdelijke kamer vrij bij Café Reinier

Ama. Van Andel

Hallo!

Vanaf ca. 19 mei tot in de zomer komt komt er een kamer vrij in Café Reinier voor onderhuur, een ideale kans om de laatste maanden van het studiejaar in Delft door te brengen nu de TU haar deuren weer opent!

De kamer (16m2) bevindt zich in de geelste flat in Delft en het meest open café van Nederland. We zijn een hecht huis van 3, een huiskat en konijn. Daarnaast borrelen, flatlunsen, koffie/theeleuten, tandenpoetsen we ook (bijna) dagelijks met onze gele flâtgenoten.

Het Café bestaat uit een GR met een bar en geluidsinstallatie, een keuken met een vaatwasser en een balkono op het zuidwesten met twee hangmatten voor de zonborrels. Volgens menig zorgverzekeraar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis op 0 meter en je bent in tien minuten bij confide, het station en de campus.

Lijkt het je wel wat om de laatste maanden van het studiejaar in Delft door te brengen? Stuur me een berichtje! Schroom niet om een appje te sturen als je vragen hebt, of als je slechts een deel van de periode in de kamer zou willen.

Liefs,

Freek

Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd