Kamer vrij op Verdieping 1

Ama. Van Zeijl

Lieve Civitassers en aankomende Civitassers,

Heel binnenkort komt er een kamer vrij op het mooie huis Verdieping 1. De kamer in kwestie betreft een knusse, lichte kamer op het zuiden met een oppervlakte van 7 m2 en een groot raam. De kosten zijn ongeveer €220 per maand (incl. G/W/L/I en geweldige huisgenoten). De kamer is vanaf 1 juni beschikbaar. Bij deze kamer hebben wij een voorkeur voor een mannelijke huisgenoot, maar voel je vrij te reageren ook als vrouw.

Verdieping 1 beschikt over de grootste gemeenschappelijke ruimte van de zuidelijke Civitas (35 m2), een grote keuken, een badkamer, wasmachine, een heuse achtertuin, een antieke piano, François Louis (de Wii) en een schuur waar al onze fietsen in kunnen. Speciaal als bonus hebben we hele lieve buren, meneer en mevrouw de Vries (op de koffie gaan is een must moetertje). In de GR staan 3 banken, 1 eettafel, 6 eettafelstoelen, 1 koffietafel, 2 relaxstoelen en de piano. Aan het plafond hangt zowel een beamer als een schilderij en nog meer bezienswaardige artikelen.

Wij zijn 30 seconden verwijderd van een supermarkt (als je langzaam loopt), twee minuten van de tramhalte en 13 minuten fietsen naar de TU, Confide en het station. Daarbij is er relatief dichtbij een mooi park om een luchtje te scheppen en/of een rondje hard te lopen.

Binnenkort houden we een kennismakingsavond, dus ben je enthousiast of gewoon nieuwsgierig, reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar verdieping1@mail.com.

Groeten! Paulus, Alex, Christel, Alicia en Sarah

Niet ingelogd

Beste Paulus, Alex, Christel, Alicia en Sarah,

Ik zag jullie voorbijkomen op de site van CSR Delft en zag dat jullie een kamer beschikbaar hebben vanaf 1 juni! Ik ben (helaas) niet de gewenste mannelijke huisgenoot, maar ik dacht, ik probeer het toch eventjes!

Ik ben Yin , 17 jaar en ga volgend jaar Industrieel Ontwerpen studeren aan de TU in Delft. Ik ben nog op zoek naar een kamer en vroeg me af of ik langs kon komen op die kennismakingsavond. Als jullie eerst meer willen weten over mij (wat best logisch is) mogen jullie het altijd vragen!

Met vriendelijke groet,
Yin
bewerkt door
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd