Kamer vrij op Zuidpool

Am. Everaars

Beste Leden & aankomende Civitassers,


Aan het eind van de maand gaat onze HO ons verlaten, en dat betekend dat er een kamertje vrijkomt in ons prachtige huis!

Over ons huis; Huize Zuidpool is een gezellig studentikoos mannenhuis op de Oude Ijsbaan 137 in Delft. We wonen aan de rand van het centrum, en in 5 minuutjes fietsen ben je al op de campus van de TU. We zijn voorzien van o.a. een grote gemeenschappelijke ruimte, een lekker grote tuin op het zuiden en ongeveer alle luxe die je bij een studentenhuis kan verwachten. Het is een huis van 5 man, een CT masterstudent, 2 IO twaars en een WB sjaars. We vinden het ontzettend leuk om met elkaar biertjes te drinken en gezellige dingen te ondernemen. De kamer die nu vrijkomt is tussen de 10 en de 12 m2 groot (Het is discutabel) (5 bij 2 en nog een beetje meter) en heeft zijn eigen wasbak. We hebben een gedeelde badkamer met 2 douches en een wasmachine, een gedeelde keuken en een gedeeld toilet (+ nog zoveel meer in petto).

Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Of heb je nog vragen? Stuur onze huidige HJ rustig een appje! En vergeet niet te abonneren op ons YouTube kanaal! (https://www.youtube.com/channel/UC92q88CD-PhLPdGUClVjVmA)


Grijp je kans!

Huize Zuidpool.


bewerkt door
bewerkt door
bewerkt door : Mobiel nummer privé
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd