Am. Schaap/Gan/Gert-Jan/hoe-je-hem-ook-wilt-noemen zoekt kamer in C.S.R.-huis/-woonoord

Am. Schaap

Lieve vrienden, beste mensen,

Toen ik nog minderjarig was had ik mezelf altijd te jong gevonden om op kamers te gaan, ook al leek het me wel heel leuk. Ik denk dat ik te veel opzag tegen het zelf wassen, koken en je eigen dingen regelen. Toen ik net achttien was geworden wilde ik het toch proberen. Ontzettend dankbaar ben ik daarom dat ik deze twee maanden de kamer van mag overnemen. Ik geniet ontzettend van het leven hier op Café Reinier en van al mijn lieve/mooie huis-/flatgenoten en op de één of andere manier heb ik echt het gevoel dat ik tot leven kom. Het voelt op de één of andere manier gelijk als thuis. Daar verwonder ik me over.

Mede dankzij een goed gesprek vanavond met ben ik voor mezelf nu op het punt beland dat ik durf te zeggen: “Ja, eigenlijk zou ik wel op kamers willen. Eigenlijk zou ik wel in een C.S.R.-huis/-woonoord willen wonen.“

Bij deze. Dit forumberichtje is bedoeld om jullie dit te laten weten. :) Dus: Komt er binnenkort een kamer vrij in jouw C.S.R.-huis/-woonoord? En denk je dat ik wel eens bij jouw C.S.R.-huis/-woonoord zou kunnen passen? Laat het me dan vooral weten! Ik ben benieuwd!

Groetjes,

Am. Schaap

Am. Schaap

Lieve mensen,

Met het verstrijken van de dagen wordt het verlangen naar het wonen in een C.S.R.-huis/-woonoord alleen maar groter. Ik zie allerlei berichtjes van anderen verschijnen die nu ook "uit de kast komen" wat betreft hun zoektochten naar een kamer, dus ik dacht: Het kan geen kwaad om u nog een keer stil te laten staan bij het feit dat ook ik een kamer zoek.

U allen kent me wel: Die persoon die Computer Science & Engineering studeert en altijd op zoek is naar gezelligheid, die samen met een geweldige LeO Band heerlijke muziek maakt, ontzettend graag met allerlei activiteiten bezig is en steeds op zoek is naar diepgang. Denk ook aan mij wanneer er in uw huis een kamer vrij komt of wanneer u een nieuw C.S.R.-huis wilt op- of doorstarten. :)

Liefs <3

Amice Schaap

Niet ingelogd