Huyze Sint Joris zoek een nieuwe huisgenoot!

Am. Dijkstra •

Huyze Sint Joris zoek een nieuwe huisgenoot!

Am. Dijkstra •

Huyze Sint Joris zoek een nieuwe huisgenoot!

Wij zijn een huis van 9 man. De meeste huigenoten studeren in de masterfase, maar iedereen die degenlijk capabel is is welkom! De kamer is vanaf december beschikbaar (mogelijk een week eerder).

Diversiteit siert ons huis: De leden komen uit alle hoeken van het land, studeren uiteenlopende studies, en zijn/waren lid van verschillende verenigingen: (oud) leden van Navigators Delft, Navigators Enschede, CSR, een Proteeër, en een lid van B & R Beurs (inversteerdersvereniging van Rotterdam).

Gezeligheid staat hoog in het vaandel! Wanneer u lid wordt van Huyze Sint Joris maakt u zich bekend met de Joris cultuur: Er wordt koffie gedronken tussen het studeren, ‘s avonds wordt er samen gekookt en gegeten. Regelmatig worden avonden afgesloten met een biertje voor een gezelligheid. Voor de sportiviteit fietsen we vaak een rondje op de racefiets.

Met tien hoog heeft het huis een fenomenaal uitzicht over het oude centrum van Delft, Den Haag, Rotterdam en het Groene Hart. Het huis bestaat uit een ruime GR van 23m2, een balkon, een restaurant keuken met acht pitten, een washok en 2 sanitaire hokken.

De kamer is 11m2, met uitzicht op het zuiden. U studeert met de contouren van de skyline van Rotterdam in het uitzicht.

In de week van 18 oktober zal er gehospiteerd worden.


Ben jij geïntereseerd in ons huis? Neem dan contact met mij op!
bewerkt door : Telefoon privé
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd