Zingen bij een gospelkoor?


Ama. Vernhout

Hieronder een berichtje van een enthousiast gospelkoor uit Delft! Aanstaande donderdag zal een paar koorleden op de borrel, na de LeO, aanwezig zijn om uw interesse te wekken en uw vragen te beantwoorden!

Groetjess,

Ama. ViP

————————————————————————

Waarde leden van C.S.R. Delft,

Wij weten dat veel van jullie van zingen houden. Hoe mooi zou het zijn om deze talenten te gebruiken om anderen over Jezus te vertellen? Dit kan door samen met anderen die ook van zingen houden knallende, swingende liederen te zingen. Even los van de studieboeken, tijd vrij maken om te genieten van goede muziek? Wij van het Rythm & Gospel Choir uit Delft en omstreken delen deze interesse. We swingen op de maandagavonden de pan uit tijdens onze repetitieavond. Tijdens deze avonden repeteren we voor optredens die verspreid door het hele jaar plaatsvinden in de omgeving. Ook nu zijn we al weer druk bezig met het repeteren voor onze kerstoptredens. 

 

 Check onze website (rg-unity.nl) voor meer informatie om een betere indruk te krijgen van ons en ons repertoire. We zullen ook donderdag 28 oktober op de borrel bij jullie langskomen om jullie vragen te beantwoorden.

 Hopelijk tot ziens!

Anne-Marije


bewerkt door

Am. Oolbekkink •

Ik zit sinds december bij R&G en de repetitieavonden zijn iedere keer weer een feestje. Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen op maandagavond, stuur dan vooral een berichtje. Nieuwe aanwas is altijd welkom.

Ook is op 10 april is weer het eerste optreden sinds heel erg lang, om 1900 uur gaan we zingen bij een paasdienst in de vredekerk in De Lier. Wel ver fietsen, maar toch van harte aanbevolen.


Am. Oolbekkink •

R&G is op zoek naar nieuwe leden! Misschien heb je ons wel gezien in de oude kerk tijdens lichtjesavond of bij de optredens die we rond pasen hadden. Vind je het fijn om te zingen en om het goede nieuws van Jezus te verspreiden, dan zoeken wij jou! Bij R&G zingen we overwegend engelstalige gospel liederen en staat het groot maken van God centraal. Kijk ook op onze website: rg-unity.nl voor meer informatie.

Wees welkom om met ons mee te zingen tijdens één van onze repetities, ook als je nog maar weinig ervaring hebt of nog niet weet of je genoeg ervaring hebt. We organiseren een open repetitieavond op 19 juni. We repeteren vanaf 20u tot 21.30u met inloop vanaf 19.45u in het kerkgebouw van de kerk Delfgauw: Zuideindseweg 7, 2645 BD Delfgauw. Stuur mij maar een berichtje als je meer informatie wil hebben.

We hopen je daar te ontmoeten!