Kamer vrij in LiDL

Ama. Snethlage

Hallo allemaal!

Vanaf 29 jan komt er een kamer vrij in de geelste flat in delft. Winkel LiDL is daarom opzoek naar jou, een nieuwe winkelmedewerker.

Onze winkel heeft drie prachtige afdelingen, de zuivel, de vleeswaren en het brood. Zie jij jezelf werken bij het brood?

Naast deze afdelingen hebben we de personeelskamer (douche), managerskantoor (wc), de winkel zelf (GR, met goeie hoekbank en eettafel), en het magazijn (keuken, met goeie was unit).

Je kamer is +/- 18 m² met een groot raam en deur naar het balkono op het zuidwesten. Je huur zal ongeveer 400 euro excl. zijn.

Naast onze prachtige winkel krijg je er een prachtige flat bij! Onze flat bestaat uit vier prachtige balkono’s met elk drie kamers. Zeven van de twaalf kamers zijn bezet door C.S.R. leden, u kunt in de achtste kamer terecht komen.

De mooie sessies in huis worden aangevuld met flatlunses, flatontbijt, koffie/thee sessies en tandenpoetsfeestjes. Allemaal wanneer jij er zin in hebt! Al met al de gezelligste flat en winkel van Delft.

Volgens menig zorgverzekeraar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis op 0 meter. Je bent in tien minuten bij confide, het station en de campus. Verder kan je koprollend naar de mooiste winkel van Delft, liDL.

Belangrijk puntje: je moet een account hebben/aanmaken bij DUWO/ROOM en studeren in Leiden, Den Haag of Delft.

Wij als winkel en flat kijken uit naar uw komst. Laat via app weten/onder aan dit berichtje of je wil langskomen.

Tot in de LiDL,

Dentalux, Milbona. Niet Bob, Freek, Ted, Joep, en Nr. 6*

Thirza, Kirstin, Bart, Sasja, Klarinda, Noëlle en Reinier

Ons huis bestaat uit Milbona en Dentalux*

(Kirstin)


bewerkt door : telefoon prive
Niet ingelogd