Kamer voor afstudeerder / net werkende in Rotterdam

Am. Van Selm

Haalo lieve leden en andere loerende mensen op dit forum,

In mijn luxueuze appartement komt vanaf 1 juli een kamer vrij! Samen met een goede vriend ben ik op zoek naar iemand die deze fysieke ruimte weer kan vullen. Gelegen aan de bruisende Zwart Janstraat is er altijd wat te beleven, en het station Rotterdam Centraal is een kwartiertje lopen of 5 min. fietsen.

De kamer, gelegen op het zuiden, is 16 m^2 met een huurprijs van ongeveer €720 eu incl., maar hier krijgt u natuurlijk een hoop extras voor terug: Een in 2020 gerenoveerd appartement, badkamer met ligbad en regendouche, 2 aparte wc’s, ruime woonkamer en keuken met gasfornuis en vaatwasser, en een geluidsinstallatie waarvan de koffierestanten spontaan uit uw endeldarm verdampen.

Wij twee zijn op dit moment aan het afstuderen of net aan het werk, houden van speciaalbier en vinden het jeuk om af en toe gezellig een avondje wat te doen in de stad. Heb je interesse en/of ben je benieuwd naar foto’s? Stuur een mailtje naar:

Joejoe, Selm


bewerkt door : prive
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Markeer uw persoonlijke contactgegevens in het bericht met .
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd