Kamer vrij op H.U.P.


Am. Koppejan

Ha Civitas en aankomende leden,

Vanaf 11 september komt er op Huize H.U.P. een kamer vrij!

Let op: omdat H.U.P. door de TU is aangewezen als sportershuis, krijgen sporters eerst de mogelijkheid om de kamer te dibsen. Als er geen sporter blijkt te zijn (grote kans) hebben we nog maar kort de tijd om zelf een nieuwe huisgenoot te zoeken, vandaar dat we wel alvast zijn begonnen. Het kan dus helaas voorkomen dat je wordt ingestemd, maar dan toch niet hier kan komen wonen doordat er een sporter is. Dan nu de leuke info! šŸ˜ŠHuize Hyacinthus Ursus Polaris is een prachtig C.S.R. huis, gelegen aan de Oude IJsbaan 143. Je krijgt er 4 huisgenoten bij: 3 mannen en 1 vrouw. Echter Casper is ondertussen aan het burgeren en zal ons daarom binnenkort ook verlaten. Daarom maakt het voor nu niet uit of je een man of vrouw bent! Uiteindelijk willen we wel weer terug naar een verhouding van 2 om 3.

Er is een grote GR met het grootste beamerscherm van de Civitas na Confide. Met een druk op de knop kun je hier ook altijd muziek aanzetten op de Huis-Spotify. In onze achtertuin van 100m2 staat een trampoline en kun je heerlijk barbecueƫn. In onze voortuin, Het Delftsche Hout, kun je ook fijn barbecueƫn. We hebben een grote badkamer met 2 douches (goed gescheiden hoor), waar je de muziek lekker hard kan zetten of gezellig kan pilsen.
Het fietsen naar het centrum is maximaal 5 minuten en naar de TU maximaal 10 minuten. De PLUS en de IKEA zijn om de hoek.

Daarnaast zijn we een huis dat erg goed is in genieten, relaxen, bank hangen, gekke acties en partypoppers afsteken.

De kamer heeft een oppervlakte van 10m2 en heeft een wastafel met spiegel. De huur is rond de ā‚¬380 inclusief gas/water/elektriciteit/internet/huisgenoten/tuin.

De instemmingen is al zeer binnenkort, wij moeten namelijk 26 augustus al de nieuwe huurder aandragen. Heb je interesse? Stuur dan uiterlijk maandag (22e) een berichtje naar 06-20654284 en misschien wordt jij onze nieuwe huisgenoot!

IJsberige groetjes,

Po, ook namens Casper, Noordje en Yuki
Buiten H.U.P. beter bekend als Bart, Gerben, Jeanine en StefanAma. De Jong

Of meld je ff aan in deze form :)

Aanmeldlink instemming H.U.P.