Externe feesten en partijen


Ama. Pellikaan sr.

Mooie Civitas,

Outsite heeft binnenkort een feest, en u bent uitgenodigd! Hierbij de poster :)


Ama. Pellikaan sr.

Onze zusjes vieren feest, en wij zijn uitgenodigd:

Waerde Leden,

Buiten wordt het kouder en de dagen worden korter, de winter komt er nu echt aan. En er is een noot, een noot om te feesten en te dansen. Een noot om samen te zijn en elkaar uit de brand te helpen. En laat het nu net uitkomen dat 2 december hét moment is om te feesten, samen met onze zuyderburen vieren we het Zuyderfeest. Wij nodigen u allen uit om 2 december in Eindhoven, Sociëteit Amnis 20:00, samen te komen om onze banden te versterken, te feesten en elkaar uit de brand te helpen.

Meld u aan via deze link of scan de QR code:
https://forms.gle/pqaTfaN27r6uvj587

 Met feestelijke groet,

 EvenemenCie der C.S.V. Lux ad Mosam en Sociëteitscommissie der C.S.V. Ichthus Eindhoven


bewerkt door

Ama. Pellikaan sr.

En alweer ligt er een prachtige fuif in het verschiet:

Op 11 januari 2023 is het zover! De galadatingsfuif van NSAmsterdam! Geen feest, geen borrel, maar een fuif omdat dit voor ons de lading het beste dekt. Gezien we zowel de borrelzalen als de feestzaal gebruiken zal het ook aandoen als een combinatie van beide. Uitgelezen kans om uw mogelijke date direct goed te spreken in plaats van alleen uw felbegeerde: ”Ja.” te geven. Onze galadating zal plaatsvinden in Pylades, u mogelijk bekend. Het adres vindt u op de flyer. Neem uw mooiste glitteroutfit en uw ID-kaart mee!


Ama. Pellikaan sr.

Mooie leden!

Tradities zijn er om te behouden en van te genieten. En wanneer tradities in vergetelheid zijn geraakt is het prachtig om deze in ere te herstellen.
Vandaar ook dat ik met gepaste trots mag vertellen dat het NSV songfestival er weer aankomt, én dat wij als C.S.R. weer met een bandje gaan spelen tijdens de pauze!

Omdat we weer mogen spelen is het ook de bedoeling dat we met zo veel mogelijk enthousiaste C.S.R.’ers naar Amsterdam trekkken om hen (en de andere bandjes van de Navigators) aan te moedigen! Laten we dat dan ook weer in grote getalen gaan doen!

Alvast even de informatie tot nu toe:
NSV Songfestival 2023 | 30 maart 2023
Start verkoop: 25 januari 2023 12.00
Locatie: Melkweg, Amsterdam

Voor meer informatie, kijk op www.nsvsongfestival.nl!


Ama. Pellikaan sr.

Over 2 dagen is de kaartverkoop al!


Ama. Pellikaan sr.

Het gala van NSW komt eraan, en daarom ook een fuifje voor de galadating:

Waarde Mede-Navigators,

Het doet me veel vreugd om u dit goede nieuws te kunnen brengen, er is namelijk een grandioos gala in aantocht van NSW! Maar voorafgaand hoort daar natuurlijk een heus galadatingsfeest bij met een titel 'Op Expeditie'

Op 13 april zal het feest plaatsvinden in het thema jungle/avontuurlijk in de Bunker in Wageningen.
Ondertussen zullen velen het ongetwijfeld een keertje hebben meegemaakt in Wageningen, het OV is echt ruk... Dus hebben we er wat op bedacht : We hebben een spreidvel aangemaakt waar we slaapplekken met slapers kunnen koppelen. Zo kunnen jullie nog langer genieten van het feest! Het feest duurt van 22:00-04:00 en de deuren sluiten om 1:30  

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LXKurcZ8-mMnIY7Xhd5FLNL2mpokFJlrsa5JgDLMluo/edit?usp=drivesdk

Wie weet, misschien vind jij jouw Freek of Frederique Vonk wel op dit feest.

Groetjes,
Ernst namens de Feestcie der NSW


Ama. Pellikaan sr.

En ook Ichthus Leiden gaat een kleine partij geven:

Waarde leden,

Graag willen wij u allen van harte uitnodigen voor een Party in the USA op donderdag 16 maart! Het belooft een avond te worden vol gezelligheid en vertier, en hoe kunnen we dat nu beter doen dan te mogen genieten van uw aanwezigheid! Er is zowel gelegenheid voor de swingende dansers onder u als de fanatieke spelletjesfanaten, dit wilt u dus niet missen. Het feest vindt plaats in De Eeuwige Student (zie de poster voor het adres) en de inloop zal vanaf 21:30 zijn. Mocht je gezellig daarvoor al richting Leiden willen komen, schroom dan niet! Mail ons naar accie@ichthusleiden.nl, dan gaan wij een plekje zoeken waar je met onze leden al in de feestsfeer kan komen. Ook als u verder nog vragen heeft, kunt u naar bovenstaand e-mailadres mailen. 

Hopelijk zien wij u daar! 

Met vriendelijke groeten,

de AcCie der E.S.V. Ichthus Leiden


Am. Kuijper

Waerde Leden,

Hierbij een bericht vanuit C.S.V. Ichthus Eindhoven voor hun Lustrumopeningsfeest!


Het prachtige Lustrum ligt voor ons. Wij, als C.S.V. Ichthus Eindhoven, mogen namelijk dit jaar vieren dat onze prachtige Vereniging al 55 jaar mag floreren en Gods licht mag laten zien in Eindhoven. Daarom zal er een Lustrumopeningsfeest zijn op 14 september 2023. Het feest zal om 21:00 aanvangen. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn! Het beloofd een schittermagisch feest te worden waarbij u allen terug mag gaan naar het begin oftewel de Genesis. Welkom in het Paradijs! Slaapplekken kunnen geregeld worden. Hiervoor kunt mailen naar slaapplekken@ichthuseindhoven.nl of de Assessor Externorum der C.S.V. Ichthus Eindhoven (abactis@ichthuseindhoven.nl).


Am. Kuijper

Mooie leden!

Vrijdag 1 december vindt het ‘Zuyderfeest’ plaats bij onze Zuyderburen in Eindhoven! Lux Ad Mosam en Ichthus Eindhoven organiseren samen dit prachtige fuifje. Hiernaast is heel Ichthus landelijk uitgenodigd dus dit beloofd, zoals klaarblijkelijk elk jaar, een goed feest te worden!

Check de poster voor de QR om je in te schrijven. Je kan hierbij ook aangeven of je een slaapplek nodig hebt.

Amicale groet!

Am. Kuijper


Am. Kuijper

De QR blijkt niet meer te werken. Mocht je vrijdag nog naar het Zuyderfeest willen gaan, dan kun je je aanmelden via de volgende link: https://forms.gle/A9drAemFCJiL8Q1w8