Kamer Vrij op Rollo Hollo


Ama. Van der Vlist

Hé daar kamer zoekende!

Ben jij opzoek naar een gezellig, chaotisch, vindingrijk huis? Look no further, want RolloHollo is de place to be. Voor maar liefst 400,- incl. per maand kan jij in een knusse kamer van 9 vierkante meter tussen de andere Rollo’s wonen. Voorkeur voor een vrouw om de verhouding 50/50 te houden, maar is geen harde eis. De kamer komt vrij vanaf 1 januari, maar het kan ook eerder in overleg.

De kamer is knus, maar gelukkig hebben we een ruime GR, flink balkon en uiteraard een keuken, badkamer en toilet. In de keuken staat dan ook alles wat je hartje begeerd; airfryer, rijstkoker, vaatwasser, bartafel en goeie boxen waar je tijdens het koken de hardste banger op kan draaien.

Elke keer als je denkt dat die huisje niet beter kan, wordt er iets fantastisch gebeund. Denk aan een verhoogde bank, vliegende boxen, hangende beamer, gekke audio installatie. We hebben een Incredible muurschildering in de woonkamer en de coolste wc van Delft: de Vroem Vroem.

Ook is dit huisje een jungle, er zijn heel veel planten en stekkies, maar er is altijd ruimte voor meer.

Gaat jouw hartje sneller kloppen van dit stukje tekst en wil je RolloHollo heel graag in levende lijven zien? Wil je heel graag samen wonen met creatieve beunhazem zoals TN’er Ilse (C.S.R.) , WB’er Wouter en WB’er Kevin (die nu even in België is)? Heb jij net zo’n grote planten verslaving als Ilse en ben je net zo goed in dingen in elkaar sleutelen als Wouter? Denk jij gekste kleuter juf van Delft te kunnen vervangen in dit geweldige huis? Stuur een ons een berichtje naar ons huisemailadres, Rollohollo991@gmail.com.

Verder nog vragen, goeie ideeën of zin om te kletsen? Stuur me vooral ook privé een appje of reageer in dit draadje. Foto’s zien? Check de verklapper.


bewerkt door

Ama. Van der Vlist

Bedankt voor de mensen die interesse hebben getoond! Onze huisbaas had de kamer al verhuurd voordat we überhaupt instemmingen hebben kunnen houden, beetje zuur, maar de kamer is dus al vergeven.


U kunt hier niet meer reageren omdat dit onderwerp gesloten is.