Helpen in een vluchtelingenkamp


Am. Mostert

Gisteravond had ik met een schitterend gesprek over hoe mooi het is om jezelf in te zetten voor de medemens. We dachten eraan hoe mooi het zou om dit met andere C.S.R.ers te doen.

Een aantal jaar geleden mocht ik helpen in een aantal Griekse vluchtelingenkampen. Helaas is dit werk nog steeds hard nodig. Voor de komende zomer is de stichting Christian Refugee Relief waarmee ik op reis ging nog hard op zoek naar vrijwilligers die zich enkele weken in kunnen zetten.

Denkt u nou, lijkt me wel interessant. Maar ik wil meer weten. Dan heeft u geluk! Volgende week organiseert de stichting op vrijdag en zaterdag een open huis bij hun op locatie waar je vanalles te weten kunt komen. Meer informatie vind u hier: https://www.facebook.com/noodhulpvluchtelingen/

Als u nu al enthousiast bent kunt u hier de beschikbare reizen zien: https://www.christianrefugeerelief.com/hulpreizen

Mijn ervaring in de Griekse kampen waren ongelofelijk waardevol. De impact die je kunt hebben voor de ander heeft mij enorm geraakt en gevormd. Van harte aanbevolen.

TLNG: mensen helpen mooi opgeven via link


J.R.R. Althuis ~

We zoeken nog 6 mensen voor de reis naar Lesbos van 14 augustus t/m 11 september: https://www.christianrefugeerelief.com/lesbos. Mocht u toevallig nog kunnen, overweeg het dan vooral! Echt mega waardevol werk!