Kamer vrij op Verdieping 1 🍷


Ama. Duister

Lieve Civitassers,

Heel binnenkort komt er een kamer vrij op het mooie huis Verdieping 1. De kamer in kwestie betreft een knusse, lichte kamer op het noorden met een oppervlakte van 7 m2 en een groot raam. De kosten zijn ongeveer €220 per maand (incl. G/W/L/I en geweldige huisgenoten). De kamer is rond de eerste week van maart beschikbaar. Bij deze kamer hebben wij een voorkeur voor een mannelijke huisgenoot, maar voel je vrij te reageren ook als vrouw.

Verdieping 1 beschikt over de grootste gemeenschappelijke ruimte van de zuidelijke Civitas (35 m2), een grote keuken, een badkamer, wasmachine, een heuse achtertuin, een antieke piano, een disco wc, een wijnflesmuur en een schuur waar al onze fietsen in kunnen. Speciaal als bonus hebben we hele lieve buren, meneer en mevrouw de Vries (op de koffie gaan is een must moetertje). In de GR staan 3 banken, 1 eettafel, 6 eettafelstoelen, 1 koffietafel, 2 relaxstoelen en de piano. Aan het plafond hangt zowel een beamer als een schilderij en nog meer bezienswaardige artikelen.

Wij zijn 30 seconden verwijderd van een supermarkt (als je langzaam loopt), twee minuten van de tramhalte en 13 minuten fietsen naar de TU, Confide en het station. Daarbij is er relatief dichtbij een mooi park om een luchtje te scheppen en/of een rondje hard te lopen.

Binnenkort houden we een kennismakingsavond, dus ben je enthousiast of gewoon nieuwsgierig, reageer dan hieronder of stuur een mailtje naar verdieping1@mail.com.

Groeten! Alex, Christel, Alicia, Sarah en Fynn