Tijdelijke kamer vrij op Café Reinier


Ama. Van der Linden

Hoihoi!

Vanaf 27 februari tot 1 november komt er een kamer vrij in Café Reinier voor onderhuur, een ideale mogelijkheid om een aantal maanden op kamers te studeren!

De grote kamer (18m2) bevindt zich in de geelste flat in Delft en in het gezelligste café van Nederland. We zijn een hecht huis van 3 meiden, maar een leuke jongen als onderhuurder zouden we eventueel ook heel gezellig vinden. Daarnaast borrelen, flatlunsen, koffie/theeleuten, tandenpoetsen we ook regelmatig met onze gele flâtgenoten.

Het Café bestaat uit een GR met een bar en geluidsinstallatie, een keuken met een vaatwasser en een balkono op het zuidwesten met twee hangmatten voor de zonborrels. Volgens menig zorgverzekeraar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis op 0 meter en je bent in tien minuten bij Confide, het station en de campus.

Lijkt het je wel wat om deze maanden op kamers in Delft door te brengen? Stuur me een berichtje! Mocht je slechts een deel van de beschikbare tijd deze mooie kamer willen onderhuren, voel je vrij om ook dan te reageren.

Liefs,
Joep


Ama. Van der Linden

Heyy!

Hier nog een paar foto’s om een idee te krijgen hoe de kamer eruit ziet:


bewerkt door