Kamer vrij op Club Deeziebel


Ama. Van den Berg

Hee meiden!
De enige echte club van C.S.R. zoekt een nieuwe huisgenoot! Vanaf begin april komt er namelijk een kamer vrij in ons heerlijke huis. Benieuwd wie wij Deeziebelletjes zijn en hoe het leven hier is? Lees dan vooral verder!

Club Deeziebel is een vrouwenhuis met in totaal 4 huisgenootjes en we houden erg van gezelligheid! Zo eten we veel samen, hebben we een hoop ganggesprekken en houden we huisavonden waar we kletsen en spelletjes doen. Na een lange dag studeren kan je genieten van de zon op ons mooie balkonnetje of je kan ontspannen in onze ruime GR (woonkamer). Daarnaast hebben we een beamer voor filmavonden en een groot hok (inloopkast :o) waar onze kledingkasten staan. Zie de foto's voor een kleine sfeerimpressie van ons huis.

Het station is daarnaast op loopafstand, het centrum op 5 minuten fietsen en de TU slechts 10 minuutjes fietsen. Je kan dus altijd goed laat je bed uit rollen. De kamer die vrijkomt is 8.78 m2 en kost waarschijnlijk ongeveer €344,79 per maand inclusief g/l/w. Ook zijn er in overleg wat meubels over te nemen zoals een kledingkast en een fancy hoogslaper met geïntegreerde (slaap)bank + bureau.

Wij zoeken een (aankomend) vrouwelijk C.S.R. lid om ons huis weer compleet te maken. De instemming zal hoogstwaarschijnlijk op maandag 13 maart plaatsvinden. Denk jij nu, hier moet ik wonen!? Stuur mij een berichtje via Whatsapp of laat hieronder een berichtje achter.

Groetjes,

Ook namens Tes (Ama. Van der Velde) en Gin (Noviet Roos)

Pup (Ama. Van den Berg)

_______________________________________________

Onze GR

Verklapper

Keuken

Gang met fantastische fotomuur

Deeziebelletjes

De kamer