De Preekstoel zoekt nieuwe Notenkraker


Am. Keus

Waerde civitas,

Zoals Salomo ons leert is er een tijd van komen en een tijd van gaan, en om HJ te citeren: de tijd van gaan is gekomen. Maar waar een deur sluit opent de Heer een raampje! Dit is namelijk uw kans deel te worden van ons prachtige huis. Het gaat om een kamer van 12 m2 die vrijkomt. De prijzen voor zowel de kale huur als gwli zullen binnenkort wat aangepast worden (beiden omlaag, voor deze kamer) dus de huurprijs zal waarschijnlijk rond de 460 terechtkomen. Dit is wellicht taai mocht u in tijden van droogte verkeren, maar u krijgt daar ook wat voor terug, en wel drie dingen:

  • Een prachtige locatie: Jumbo op minuutje fietsen, gezellige locale Coop op minuutje lopen, tegenover de IKEA, en het mooiste: 1.5 km van zowel de TU als Confide!

  • Een huis met een missie: wij willen ons inzetten voor het verspreiden van het evangelie, binnen en buiten de civitas. Daar heeft u inderdaad nog weinig van gezien, maar we zijn druk aan het visie vormen geweest :)

  • Superlieve huisgenoten: Kesh, Coco, Mek en ik hebben het afgelopen jaar mogen groeien naar een oprecht hele fijne huiscultuur. Ben je benieuwd wat die precies inhoudt, stuur dan een appje of reageer in het draadje ;)

TLNG: De Preekstoel zoekt nieuwe bewoner, dichtbij alles, mooi huis nog mooiere mensen, reageer en kom langs


Am. Van der Laan

Citaat van 2019:

Een huis met een missie: wij willen ons inzetten voor het verspreiden van het evangelie, binnen en buiten de civitas.

Dat klinkt alsof StudentLife echt iets voor jullie is ;)


Am. Keus

Citaat van 1922:

Dat klinkt alsof StudentLife echt iets voor jullie is ;)

Zeker, ontzettend mooi! Ik zou graag een keer met u meelopen! Al is dat natuurlijk vooral buiten de civitas :) daarnaast is, laat ik het verwoorden als: actief evangeliseren mooi, maar actief christen zijn, in je gedrag, je woorden, hoe je met andere christenen omgaat etc., laat ik het passief evangeliseren noemen, is ook zeer vruchtbaar. Als mensen lange tijd niet weten dat jij christen bent en/of iets als “huh” zeggen als ze t voor t eerst horen, is dat misschien iets waar je aan zou kunnen werken als je Zijn Koninkrijk wil uitdragen en uitbreiden. Maar we houden ons (beslis ff voor mn huisgenoten hehe) dus aanbevolen voor een keer meelopen (zo gebruik je die uitdrukking toch? Denk t wel)


Ama. Prins

Jaa prachtig huis! Het gaat inderdaad om een kamer van 12m2 inclusief wastafel en een heel ingenieus droogreksysteem ;). Verder krijg je er dus 3 leuke huisgenootjes bij met wie je de GR deelt, met 2 banken, een eettafel, een wasmachine en een droger, een functionerende keuken, een balkon en een bescheiden dakterras. We hebben 1x per maand huisavond, elke maandag huisdiner en verder genoeg spontane leuke chill sessies. We zijn nu met twee mannen en een vrouw en zoeken daarom bij voorkeur een vrouw, maar voel je als man ook vrij om te reageren! Bericht ons of reageer hieronder als je geïnteresseerd bent, liefst voor half april. Dan kunnen we nog op tijd een instemming houden. De kamer komt begin mei vrij. Hopelijk hebben jullie nu genoeg info, schroom niet om anders een appje te sturen. Super mooi wonen in dit historische pand aan de Delfgauwseweg!