FEEST!

Ama. Van Lit •
Mooie mensen!

U weet natuurlijk allemaal van Hartige Samaritaan; dat u er kunt eten, dat u er kunt helpen, dat er activiteiten zijn... Wat u wellicht nog niet wist, is dat er komende maandag, 18 maart, een FEEST is! En niet zomaar een feest; een Dans-Dabke-Met-Me-Feest!

Natuurlijk zijn de stijve Delftse dansmoves altijd mooi op een feestje, maar nieuwe moves leren van buiten de bubbel is wellicht ook de moeite waard. Bijvoorbeeld de Dabke; een soort groepsdans die vrij simpel begint en later verbazingwekkende stunts kan bevatten. Voor wat inspiratie en om alvast te oefenen: Tof Toffer Tofst Zoals u ziet; soepele heupen, zwierende armen of benen in de nek is allemaal niet nodig. Stapje naar links, stapje naar rechts, zonder pirouette of om te keren; iedereen kan Dabke leren!

Op het feest komt een professionele DJ en Dabkedansers uit Syrië om ons de Dabke te leren. Deze mensen zijn gewend om Tivoli te vullen; zie hier hun website. Dus meer mensen, meer dans, meer beter!

Komt allen, sleep je huisgenoten/vrienden/vriendinnen/collega's/studiegenoten/ouders/buren mee en Dans Dabke met Ons!

Maandag 18 maart van 20-23u FEEST bij Hartige!
Ama. Van Lit •
Vanavond dus!
Openbaar forum Voor iedereen leesbaar, doorzoekbaar door zoekmachines.
Zet [prive] en [/prive] om uw persoonlijke contactgegevens in het bericht.
Hier kunt u een bericht toevoegen aan het forum. Het zal echter niet direct zichtbaar worden, maar éérst door de PubCie worden goedgekeurd. Het vermelden van uw e-mailadres is verplicht.
Niet ingelogd